ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Πανηγύρι Ανάγνωσης στο Τέρρα Σάντα

Πανηγύρι Ανάγνωσης στο Τέρρα Σάντα

  • 20/04/2024 - 20/04/2024
  • Events

Το Δημοτικό Σχολείο Τέρρα Σάντα, στο πλαίσιο της φιλαναγνωστικής του δράσης, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το "Πανηγύρι Ανάγνωσης".

Το εν λόγω πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στην αυλή του δημοτικού σχολείου Τέρρα Σάντα μεταξύ των ωρών 12:00-17:00.

Πρόκειται για την καθιερωμένη ετήσια δράση φιλαναγνωσίας, η οποία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πανηγύρι ανάγνωσης θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν αφηγήσεις παραμυθιών από γνωστούς Κύπριους συγγραφείς και να γνωρίσουν αυτούς και τα βιβλία τους. Εκεί θα βρίσκονται οι Δέσποινα Ηρακλέους, Αιμίλιος Σολωμού, Αντωνία Μάμα, Σάντρα Ελευθερίου, Δήμητρα Χαραλάμπους και Δέσποινα Λιαράκου.

Επίσης, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν Κύπριοι δημοσιογράφοι και ηθοποιοί, οι οποίοι θα αφηγηθούν με τη σειρά τους διάφορα παραμύθια. Στην εκδήλωση θα υπάρχει Street Food, μουσική από DJ, χορωδία, πώληση βιβλίων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών ενώ οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν σε οργανωμένες δραστηριότητες και παιχνίδια, όπως face painting, χειροτεχνίες και παιχνίδι σε φουσκωτά

Χορηγός Επικοινωνίας: READ LIBRARY

Info
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Δημοτικό Σχολείο Τέρρα Σάντα, 12:00-17:00

Calendar

Prev April Next

TUESDAY 30 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ