ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
The Infamous Ramirez Hoffman στο Παττίχειο  Λεμεσού

The Infamous Ramirez Hoffman στο Παττίχειο Λεμεσού

  • 15/05/2024 - 16/05/2024
  • Music

Το "The Infamous Ramirez Hoffman" είναι ένα μουσικό σόου που δημιουργήθηκε από τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου John Malkovich και την εξαιρετική πιανίστα, νικήτρια πολυάριθμων βραβείων Anastasya Terenkova. Η παράσταση αφηγείται την ιστορία ενός συγγραφέα που πιστεύει ότι το έργο πρέπει να εκτιμάται πάνω από κάθε ανθρώπινο ιδανικό.

Η παράσταση διάρκειας μιάμιση ώρας βασίζεται στο τελευταίο κεφάλαιο του μυθιστορήματος του Χιλιανού συγγραφέα Roberto Bolaño «Η Ναζιστική Λογοτεχνία στην Αμερική» και αφηγείται μια ιστορία του φανταστικού συγγραφέα Ramirez Hoffman. Ο Χόφμαν, εκμεταλλευόμενος το πραξικόπημα της Χιλής του 1973, βρίσκεται επικεφαλής της τοπικής προπαγανδιστικής μηχανής. Γίνεται ο υποκινητής μιας λογοτεχνικής εκστρατείας που δικαιολογεί τα βασανιστήρια και τη δολοφονία.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ramirez Hoffman υποδύεται ο σκηνοθέτης John Malkovich. Η παράσταση χαρακτηρίζεται από μουσική που ερμηνεύει ένα τρίο – βιολί (Alissa Margulis), μπαντονεόν (Per Arne Glorvigen) και πιάνο – με επικεφαλής την Anastasya Terenkova. Η παραγωγή χρησιμοποιεί συνθέσεις των Astor Piazzolla, Alfred Schnittke Leonid Desyatnikov, Antonio Vivaldi, Giovanni Sollima, Alberto Iglesias και άλλων εξαιρετικών συνθετών.

Οι Malkovich και Terenkova δημιούργησαν ένα μουσικοθεατρικό κομμάτι που συνδυάζει μια συναρπαστική προφορική αφήγηση με την ισχυρή, παθιασμένη μουσική, που προσφέρεται σε ένα συναρπαστικό φάσμα από παραδοσιακές έως σύγχρονες εκφράσεις. Η πλούσια φωνή του Μάλκοβιτς και ένα μουσικό τρίο με επικεφαλής την πιανίστα Τερένκοβα μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, έναν άλλο κόσμο – έναν κόσμο μυστηρίου και κινδύνου.

Info
Σάββατο 15- Κυριακή 16 Μαΐου 2024
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, 19.00
Λεμεσός

Calendar

Prev May Next

THURSDAY 2 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ