ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 ιδέες για ένα υπέροχο 3ήμερο

WIZ TEAM

Τριήμερο προ των πυλών, ο καιρός υπέροχα ανοιξιάτικος και πάμε να το εκμεταλλευτούμε ολοκληρωτικά! 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Mπλε και Prospectus στο DownTown 

Οι Μπλε και οι Prospectus έρχονται στην Κύπρος για ένα μοναδικό live, στο DownTown Live, στη Λευκωσία το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Οι Μπλε είναι ένα συγκρότημα που χαρακτηρίζεται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ, ενώ ταυτόχρονα σημείωσαν και σημειώνουν μια αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία

Oι Prospectus είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κυπριακά συγκροτήματα και απαρτίζεται από τους καλύτερους μουσικούς και ερμηνευτές που υπάρχουν στη χώρα μας. Με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στο κοινό και στη μουσική που αντιπροσωπεύουν έχουν σαν ευρύτερη φιλοσοφία να κρατήσουν ζωντανή την καλή ελληνική μουσική.

Info
Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
Downtown Live, 22.30
Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία
Κρατήσεις 99810011.

Nίκος Ζιώγαλας στο Vinylio

Ο Νίκος Ζιώγαλας ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα βρίσκεται στην Κύπρο την Κυριακή 31 Μαρτίου για μία εμφάνιση στο Vinylio Wine etc στη Λεμεσό, στις 20.30.

Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του προγράμματος με μιια σειρά με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία. "Σαν σταρ του σινεμά", "Πάρε με απόψε, πάρε με", "Θα σου φανερωθώ" και "Πέφτω ψηλά" είναι μερικές επιτυχίες που θα μας συντροφεύουν σε αυτήν τη μοναδική βραδιά.

Μαζί του ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ένας νέος ταλαντούχος και εξαιρετικός τραγουδοποιός.

Ιnfo
Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Vinylio Wine etc, 20.30
Λεμεσός
Kρατήσεις 99300430

Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Λιβάνης στο City of Dreams Mediterranean

Το City of  Dreams Mediterranean, ο νέος προορισμός αναψυχής και ψυχαγωγίας της Ανατολικής Μεσογείου, παρουσιάζει μια φαντασμαγορική βραδιά με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Grand Ballroom του θερέτρου την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής.

Τη Δέσποινα Βανδή θα πλαισιώσει στη σκηνή ο Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Ζήστε μια μοναδική βραδιά γεμάτη λάμψη και διασκέδαση. Για πληροφορίες και κρατήσεις: +357 25 088888 ή στο Despina Vandi Concert 

Info
Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
City of Dreams Mediterranean, 21.00
Πληροφορίες & εισιτήρια https://www.cityofdreamsmed.com.cy/en/despina-vandi
Πληρ. 25088888

ΘΕΑΤΡΟ

«Η τελευταία συνεδρία του Φρόιντ» στη Λευκωσία

Ο βραβευμένος Αμερικανός συγγραφέας Mark St. Germain, με ιδιαίτερη κλίση στην ιστορική μυθοπλασία, φαντάζεται μια πρώτη και τελευταία συνάντηση του θρυλικού συγγραφέα Σι Ες Λιούις με τον Σίγκμουντ Φρόιντ το 1939. Δύο μέρες μετά την έναρξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, στο γραφείο του Φρόιντ στο Χάμπστεντ του Λονδίνου, ο Αυστριακός πατέρας της ψυχανάλυσης και τρανός άθεος θα συνομιλήσει με τον Ιρλανδό συγγραφέα (μελλοντικά διάσημο για Τα Χρονικά της Νάρνια) γνωστό για τη μεταστροφή του και τα γραπτά του στο Χριστιανισμό. Η συνομιλία – αναπόφευκτα, ευγενικά αλλά και προκλητικά – περιστρέφεται γύρω από την ύπαρξη του Θεού, την κόρη του Φρόιντ, τη συγκάτοικο του Λιούις, το τραύμα του Λιούις ως στρατιώτης στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και την αυτοκτονία που ο Φρόιντ σχεδιάζει (και, ιστορικά, θα διαπράξει είκοσι μέρες αργότερα).

Info
Σάββατο 30 Μαρτίου- Δευτέρα 1 Απριλίου 2024
Κωνσταντίνου Κόντου 1, Σαβ.11.30 & Κυρ. Δευτ. 11.30, 16.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €15
Προπώληση Ticketmaster

«Ολόκληρη η Βίβλος σε μια ώρα» στο Μασκαρίνι

Ένας καταιγισμός εικόνων που δημιουργούν τρεις ηθοποιοί performers και ένας μουσικός σε ένα show με τραγούδι, χορό και ερωτήματα των ερωτημάτων πάνω σε θεμελιώδη ερωτήματα. Τελικά, «την Βίβλο πρέπει να την ερμηνεύουμε κυριολεκτικά;» Μέσα από κωμικές καταστάσεις οι τέσσερις performers διερευνούν ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας. Ένας στοχασμός για τις ευθύνες, τις επιλογές μας, για τους περιορισμούς και τις ελευθερίες μας, ένας στοχασμός εν τέλει για την ίδια τη ζωή.

Info
Σάββατο 30- Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Θέατρο Μασκαρίνι, 20.00
Αθαλάσσης 4, Λατσιά
Προπώληση Soldouttickets

«Και τώρα οι δυο μας» στο Θέατρο Δέντρο

 Ένα από τα συγκλονιστικότερα έργα της σύγχρονης ρωσικής δραματουργίας, το «Και τώρα οι δυο μας» του Αλεξάντερ Γκέλμαν ανεβαίνει στο Θέατρο Δέντρο σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Ελλαδίτη σκηνοθέτη και ηθοποιού Χρήστου Σουγάρη. Ένα έργο σταθερά επίκαιρο αφού πραγματεύεται το καταστροφικό πάθος για ανέλιξη και εξουσία στον εργασιακό χώρο καταδεικνύοντας τις αιτίες που απομακρύνουν τον άνθρωπο από την ηθική του υπόσταση. Το έργο, που έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του κόσμου με μεγάλη επιτυχία, φωτογραφίζει την ισοπέδωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όταν η φιλοδοξία και το συμφέρον επιτρέπουν την εκμετάλλευση…

Ο Γκέλμαν καταγράφει στα έργα του την αλλοτρίωση της ανθρώπινης υπόστασης που μεταβάλλεται διαρκώς μέσα από τις παθογένειες του καπιταλισμού. Στο «Και τώρα οι δύο μας» κάνει σαφές πως ο φιλόδοξος εργάτης, ο διαπλεκόμενος με τα αφεντικά, μοιραία εγκλωβίζεται στους μηχανισμούς τους χωρίς να μπορεί να βγει από 'κει μέσα αλώβητος. Η εξουσία τον χειραγωγεί με την πάγια της τακτική -του υπόσχεται ευκαιρίες για επιτυχία εκμεταλλευόμενη τα προσόντα και τις ικανότητες του προς όφελος και εξυπηρέτησή της, οδηγώντας τον (μας) σε πλήρη ηθική απαξίωση.

Info
Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Θέατρο Δέντρο, 21.30
Eνότητας 44Β, Παλλουριώτισσα
Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά
Εισιτήρια €12/ €15
Προπώληση http://tinyurl.com/kaitoraoidyomas 
Καταστήμα Stephanis
Κρατήσεις 99 520835

«Μικρά συζυγικά εγκλήματα» στο Θέατρο Διόνυσος

Ο Ζιλ, διάσημος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων και η γυναικά του Λίζα, επιστρέφουν στο σπίτι τους από́ το νοσοκομείο όπου ο Ζιλ βρισκόταν για 15 μέρες, μετά από́ ένα ατύχημα που τον τραυμάτισε στο κεφάλι με αποτέλεσμα, να έχει χάσει τη μνήμη του. Η Λίζα προσπαθεί́ να τον βοηθήσει να επανακτήσει την μνήμη του. Ωστόσο, μέσα από́ τον διάλογο τους, αποκαλύπτονται μεγάλες αλήθειες και ψέματα, που ανατρέπουν την πραγματικότητα και των δύο.

Το αριστουργηματικό́ έργο του μεγάλου Σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα είναι μια ψυχανάλυση και ανατομία των σύγχρονων σχέσεων. Εκτυλίσσεται επί σκηνής ένα ψυχολογικό́ δράμα διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών, που αγγίζει ταυτόχρονα τα όρια της μαύρης κωμωδίας που βάζει προβλήματα για δυνατούς λύτες. Πρόκειται για ένα έργο που χρειάζεται όχι μόνο ειλικρίνεια αλλά́ κυρίως τόλμη προς τον ίδιο τον εαυτό́ μας, για να αντέξουμε τα ερωτήματα που μας γεννούνται καθώς η παράσταση εκτυλίσσεται. Μας ωθεί να ψάξουμε ή ακόμα και να αμφισβητήσουμε τα ίδια μας τα κίνητρα σε μια σχέση. Ένα διαλογικό́ ρεσιτάλ με ρυθμό́, ανατροπές και εναλλασσόμενες ατμόσφαιρες που καλεί των θεατή να βυθιστεί στην πλοκή του, μέσα από τον πυκνό́ φιλοσοφημένο λόγο και τα κυνικά-κωμικά πειράγματα (marivaudage).

Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 29- Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Θέατρο Διόνυσος, 20.30 (Κυρ. 18.30)
Λευκωσία
Εισιτήρια €12/€15
Προπώληση Soldoutticketbox

CINEMA

Godzilla x Kong: The New Empire

Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Σκηνοθεσία Adam Wingard
Πρωταγωνιστούν Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 17.15, 19.45, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 17.15, 19.45, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 17.15, 19.45, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 17.15, 19.45, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 17.15, 19.45, 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 17.15, 17.30, 19.45, 22.15 σ/κ 12.00, 12.30, 14.30, 15.00,17.15, 17.30, 19.45, 20.00, 22.15
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.00 σ/κ 15.00, 17.20, 19.40

Κάρμα: Το τελευταίο επεισόδιο

Μια ταινία βασισμένη στην σειρά του Alpha Κύπρου «Κάρμα» με την υπογραφή της Χριστιάνας Αρτεμίου σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου. Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Σκηνοθεσία Ναστάζια Χριστοδούλου

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 19.30, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 19.30, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 19.30, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 19.30, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 19.30, 22.15

EVENTS

Cyprus International Tattoo Convention στους Χαρουπόμυλους Λανίτη

Το Cyprus International Tattoo Convention φιλοξενεί δεκάδες ντόπιους αλλά και ξένους ταλαντούχους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ, αλλά και να διαλέξουν τον καλλιτέχνη που θα κτυπήσει το τατουάζ που θέλουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 και 31 Μαρτίου, στον καθιερωμένο χώρο, δηλαδή στον κέντρο της Λεμεσού στους Χαρουπόμυλους Λανίτη.

Ένας χώρος ο οποίος σφύζει από ζωή, κουλτούρα και χαρακτηρίζεται από ωραία αισθητική και όμορφη αρχιτεκτονική.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορα άλλα καλλιτεχνικά happenings, όπως live band και music performances, διαγωνισμούς και άλλες πολλές εκπλήξεις. Επίσης να αναφέρουμε ότι θα υπάρχουν και μικρά μαγαζάκια τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση ρούχα, κοσμήματα, και διάφορα άλλα tattoo related accessories.

Η τιμή εισόδου είναι €15 ημερησίως, αλλά για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και για τις 3 ημέρες στην τιμή των €25 (συμπεριλαμβανομένου και 1 μπύρας δωρεάν) από more.com

Info
Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
Χαρουπόμυλοι Λανίτη, Λεμεσός
Για περισότερες πληροφορίες Facebook | Instagram | Website