ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αέρας ανανέωσης στο Hurricane

WIZ TEAM

Μια μικρή ανακαίνιση και ένα φρεσκάρισμα δίνουν νέα ώθηση στο θρυλικό ζαχαροπλαστείο στης παλιάς Λευκωσίας.

Μετά τα δημοσιεύματα του περασμένου καλοκαιριού, μέσω των οποίων ο κύριος Νίκος Νικολάου και η σύζυγός του, Ειρήνη, κοινοποιούσαν την πρόθεσή τους να βρουν αγοραστή για το Hurricane, ουκ ολίγοι έδειξαν ενδιαφέρον -πιο πρόσφατη περίπτωση αυτή ενός ενδιαφερόμενου την περασμένη βδομάδα.

Μετά και αυτό, η οικογένεια του κυρίου Νικολάου αποφάσισε τελικά να ανανεώσει τον χώρο, κάνοντας ένα γερό φρεσκάρισμα στο μαγαζί, ενώ όπως μαθαίνουμε από τον ίδιο τον κύριο Νικολάου, μέχρι να βρεθεί τελικά το άτομο που θα αναλάβει το Hurricane σκοπεύουν επίσης να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γκάμα προϊόντων τους.


Σημαντική είναι η βοήθεια και των δύο παιδιών τους, οι οποίοι κάθε απόγευμα, αφού σχολάσουν από την πρωινή τους δουλειά, πάνε στο ζαχαροπλαστείο και βοηθάνε όπως μπορούν τους γονείς τους.

Πάντως, αν ακόμα δεν έτυχε να δοκιμάσετε τη θρυλική τυρόπιτα της οποίας η συνταγή ήρθε από τον Λίβανο, το κρουασάν αμυγδάλου, τα σοκολατάκια μάντολες και φυσικά τα μπισκότα αμυγδάλου αμαρέτο (που φτιάχνονται μάλιστα με κυπριακά αμύγδαλα), πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε μια καλή αφορμή να πάτε στην παλιά Λευκωσία ειδικά για αυτά.

Δες πιο κάτω το όμορφο βίντεο-συνέντευξη της Καθημερινής, το οποίο είχε γίνει το καλοκαίρι εξ αφορμής της δημοσιότητας που είχε πάρει το θέμα.