ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα μικρό εστιατόριο στον Στρόβολο με ethnic και κυπριακές γεύσεις

WIZ TEAM

Στο Delish Grill η παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα συναντιέται με τις συριακές γεύσεις και το μενού που προκύπτει περιλαμβάνει πιάτα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά, με τέχνη και αγάπη.

Στο μικρό απάχικο εστιατόριό του ο Άλεξ καταφέρνει να παντρέψει τις γεύσεις της κυπριακής ταβέρνας με τις γεύσεις της Μέσης Ανατολής και συγκεκριμένα της Συρίας. Στο μενού θα βρείτε από σουβλάκι, σεφταλιές και χαλούμι, μέχρι shish tawouk, kebab kafta, κουπέπια και mouhamarah.

Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι λαχταριστοί μεζέδες κρεάτων στη σχάρα, οι νόστιμες αλοιφές και φυσικά το μοναδικό λιβανέζικο μαχαλεπί, που σερβίρεται στο τέλος απογειώνοντας τη γευστική εμπειρία. Σημαντικό είναι πως στο μενού υπάρχουν επιλογές για όλες τις διατροφικές ανάγκες!

Το καλοκαίρι δε, το Delish Grill στρώνει τραπέζια στη μεγάλη αυλή και σερβίρει το φαγητό σε ένα όμορφο περιβάλλον, με ωραίο, δροσερό αεράκι. Λειτουργεί εφτά μέρες τη βδομάδα, μεσημέρι και βράδυ, για dine-in, delivery και take away, ενώ προσφέρει και υπηρεσίες catering. Εκτός από τον απάχικο χαρακτήρα του και τις αληθινές γεύσεις του, ένα άλλο στοιχείο που θα αγαπήσετε είναι οι προσιτές τιμές του.

Info
Τηλ. 22513515, 70000515
Λεωφ. Τσερίου 268, Στρόβολος, Λευκωσία
Δ-Κ 11.00-23.00 (delivery 12:00-22:30)