ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιτσαρία του Mario θα βρίσκεται στη γειτονιά που μεγάλωσε

WIZ TEAM

Εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στον Άγιο Νικόλαο στη Λεμεσό, o Ιταλoκύπριος Mario Ruggeri ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.

Έπειτα από 2,5 χρόνια δουλειάς μέσω του foodtruck του στον ίδιο δρόμο, ο Mario παίρνει την απόφαση να φτιάξει ένα μικρό εστιατόριο, μια «πιτσαρία της γειτονιάς» όπως ο ίδιος την ονομάζει, μεγαλώνοντας το μενού και με επιλογές σε μακαρονάδες, σαλάτες και γλυκά.

«Αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος μου. Κι αφού ο κόσμος μάς αγάπησε και μας αγκάλιασε, τώρα είναι η ώρα να πάμε στο επόμενο στάδιο», αναφέρει στο WiZ ο Mario, μόλις μερικές μέρες πριν το επίσημο άνοιγμα του εστιατορίου στη συμβολή των οδών Ομήρου και Λέσβου.

Στο street eatery του, όπως το ονομάζει ο ίδιος, το οποίο θα έχει self service φιλοσοφία, εκτός από τους μόλις είκοσι κωδικούς για το φαγητό, το οποίο θα περιλαμβάνει παραδοσιακές γεύσεις, θα προσφέρονται επίσης και ορισμένα κρασιά αλλά και craft μπύρες.

Το μαγαζί θα λειτουργήσει την ερχόμενη εβδομάδα (13-19 Μαΐου) οπότε ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε εκ νέου τις ψημένες σε παραδοσιακό φούρνο νόστιμες πίτσες του Mario. Σημειώνεται ότι εκτός από τις δέκα επιλογές στο μενού, υπάρχει και η δυνατότητα για custom made πίτσα με υλικά τις επιλογής σας.

Info
Τηλ. 25430429
Ομήρου και Λέσβου 2, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός
Δ-Π 12.00-15.00 & 18.00-23.00, Σ 18.00-23.00