ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κ. Τουρνάς και Φ. Πλιάτσικας: Δύο βαλίτσες με τραγούδια στο Down Town

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Κώστας Τουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας. Δύο από τους πιο επιδραστικούς και εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται και ενώνουν τις φωνές τους στην σκηνή του Down Town με δυο βαλίτσες με τραγούδια!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνει την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρει καλά να βάζει φωτιά στα συναισθήματα και να ζωντανεύει τις παρέες! Ένας καλλιτέχνης που έχει διαγράψει μακρά και πλούσια πορεία στον χώρο της μουσικής αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια – επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα!  

Ο Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία, με μια σπάνια μουσική διαδρομή, προχωρά εδώ και χρόνια σ’ έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας τραγούδια…» από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας! Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα…νέος, συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.

Κώστας Τουρνάς – Φίλιππος Πλιάτσικας. Με δυο βαλίτσες τραγούδια, σε μια ιδιαίτερη συνεργασία, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, μας προσκαλούν σε μια μουσική συνάντηση, μια μουσική γιορτή, με νοσταλγικές μελωδίες, θρυλικά τραγούδια υπέροχα ντουέτα, εικόνες, συναισθήματα και πολλές εκπλήξεις!

Oι Φ. Πλιάτσικας και Κ. Τουρνάς έρχονται για μια συναυλία στο Down Town Live Nicosia, στις 1 Μαρτίου.

Εισιτήρια:
25 ευρώ προπώληση για τραπέζι και για το Bar

- Για κρατήσεις σε τραπέζια, θα πρέπει να αγοράζονται 4-6 εισιτήρια/τραπέζι.
- Υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ/άτομο για κρατήσεις σε τραπέζια.
- Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

Εισιτήρια ΕΔΩ

Για ερωτήσεις σχετικά με τα εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνήσετε στο support@more.com