ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mata, το πρώτο αμιγώς κορεάτικο εστιατόριο της Κύπρου

WIZ TEAM

Αυθεντική κορεάτικη κουζίνα στο μαργαριτάρι της Λεμεσού.

Άλλο ένα εστιατόριο έρχεται να αναβαθμίσει γαστρονομικά ακόμα περισσότερο τη Μαρίνα Λεμεσού, η οποία το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει πάρει και πάλι τα πάνω της.

Το Mata ήρθε για να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της κορεάτικης κουζίνας και γενικά της κορεάτικης κουλτούρας, με πιάτα φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές της Κορέας. Αναφέρουμε ενδεικτικά τo kimchi-tige, τα kimbap, το tteokbokki, το bulgogi, το samgyeopsal, τα guksu, το miyeok-guk, τα hopans, αλλά και τα croffle και bingsu στα επιδόρπια (δείτε εδώ ολόκληρο το μενού του Mata).

Όλα τα αυθεντικά πιάτα που θα προσφέρονται στο εστιατόριο θα παρασκευάζονται με ειδικό εξοπλισμό που εισήχθη από την Κορέα, χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα και υψηλής ποιότητας υλικά.

Τα εγκαίνια του Mata είναι καθορισμένα για το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, ημερομηνία που συμπίπτει με το Σεληνιακό Νέο Έτος (γνωστή και ως Κινέζικη Πρωτοχρονιά). Από τις 12.00 θα μπορούμε να επισκεφτούμε το Mata και να μυηθούμε στη μαγεία της κορεάτικης γαστρονομίας και κουλτούρας.

Info
Τηλ. 25101618
Μαρίνα Λεμεσού
Δ-Κ 12.00-22.00