ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μιχάλης Ρακιντζής έρχεται για το απόλυτο 90’s Βest Οf show

WIZ TEAM

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μετά τις πετυχημένες sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα έρχεται με το συγκρότημα του για το απόλυτο 90’s Βest Οf show!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, το απόλυτο soundtrack της δεκαετίας του ‘90, θα παρουσιάσει ένα anti-aging live πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει, θα μας ξεσηκώσει και θα μας προκαλέσει ώστε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.

Αξέχαστα τραγούδια που μας ξυπνούν μνήμες από τα παλιά… όπως το «Δικός σου για πάντα», «Mωρό μου Φάλτσο», «Προκαλείς», «S.A.G.A.P.O.», «Εγώ και ο Πουφ», «Δαχτυλίδι», «Κάνε μια ευχή», «15 Φλεβάρη» και τόσα άλλα εγγυώνται μια μουσική παράσταση πολύ ξεχωριστή.

Τα τραγούδια που μας καθόρισαν, τα τραγούδια που αγαπάμε ακόμη, τα τραγούδια που σιγοτραγουδάμε, τα τραγούδια που "ξυπνάνε" την εφηβεία μας και μας γεμίζουν ζωτική ενέργεια κάθε φορά που τα ακούμε, θα τα ακούσουμε ζωντανά πάλι ξανά και θα τα τραγουδήσουμε όπως τότε… με νοσταλγία και ξεγνοιασιά.

Την Παρασκευή 24/5 και το Σάββατο 25/5 στο RED o Μιχάλης Ρακιντζής με τους καταπληκτικούς μουσικούς του θα σας περιμένουν για ένα μεγάλο πάρτυ, ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι!

Info
Παρασκευή 24- Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Μουσική Σκηνή Red, 22.00
Λευκωσία
Eισιτήρια €20
Κρατήσεις 99059257
Προπώληση Ticketmaster.cy & ACS