ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Classic, σε total makeover mood!

WIZ TEAM

Το Classic στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό υποδέχτηκε τη χειμερινή γευστική σεζόν σε έναν εντελώς ανανεωμένο χώρο.

Η ναυαρχίδα των Bistrot 55 Restaurants, αφέθηκε στα χέρια του σχεδιαστή Δημήτρη Στυλιανίδη (DAS Interior Architect) κλείνοντας τις πόρτες του σε κατάσταση incognito και επέστρεψε παρουσιάζοντας μια φινετσάτη ατμόσφαιρα που συνδυάζει παριζιάνικα και αθηναϊκά νεοκλασικά στοιχεία.

Ο τεχνητός φωτισμός φλερτάρει με τις μεγάλες μαρμάρινες επιφάνειες, τις ξύλινες επενδύσεις, τα γυάλινα διαχωριστικά  και τις παραδοσιακές πέτρες, δημιουργώντας ευφάνταστες σκιές και προκαλώντας το μάτι να επεξεργαστεί διεξοδικά κάθε λεπτομέρεια.

Τα νέα έπιπλα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για το Classic, επιτρέποντας στους θαμώνες να αφεθούν για λίγο, σε ένα set up ιδανικό για μικρές παρέες που θέλουν να διεισδύσουν στη γαστρονομική μυσταγωγία.

Στο τιμόνι της γαστρονομικής φιλοσοφίας είναι ο Executive Chef Ιάκωβος Γιαννακού, o Executive Sous Chef Χαράλαμπος Κωνσταντίνου και οι Sous Chefs Γιάγκος Ιωάννου και Μιχάλης Ιγνάτιου. Επιμελούνται τα tasting menus, εστιάζοντας στη συνεργασία μεταξύ της πρώτης ύλης και της σύγχρονης μαγειρικής τεχνικής που αναδεικνύει αυτούσια τις γεύσεις και τα αρώματα των συστατικών.

Η ομάδα εξυπηρέτησης, υπό την επίβλεψη της Restaurant Manager Μικαέλλας Αλεξάνδρου και της Assistant Manager Δέσποινας Ευθυμίου (αλλιώς το χαμόγελο της ομάδας), καθοδηγεί τους επισκέπτες στο απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι δίνοντας τις κατάλληλες προτάσεις συνοδείας από μία γκάμα εκλεκτών κρασιών.

Info
Τηλ. 25212100
Τρ-Σ 18.30-23.00
www.bistrot55.com