ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρώην Domus ανοίγει ξανά, με νέο όνομα και νέα φιλοσοφία

WIZ TEAM

Είναι σχεδόν όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία ενός ιστορικού για τον χώρο της εστίασης κτίσματος, το οποίο για περισσότερα από 25 χρόνια φιλοξενούσε το θρυλικό εστιατόριο Domus.

*Φωτο αρχείου

Τον Ιανουάριο του 2023, η ομάδα του Domus μάς ενημέρωνε μέσω μιας λιτής ανάρτησης ότι το εστιατόριο στο κέντρο της εντός των τειχών Λευκωσίας θα έκλεινε οριστικά. «Domus 1997-2023. Thank you for your support. Taking a much needed break. Preparing for a new project» έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Λίγους μήνες αργότερα, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Μάριος Κυπριανίδης, μαζί με τον Τάσο Φάκα, σύστηναν στη Λευκωσία το Bálza, ένα ωραίο open air bar restaurant στον 7ο όροφο του Μεγάρου Χατζησάββα, προσφέροντας ωραία ποτά και φαγητό (μέσω ενός μενού με tapas και finger food), αλλά και ένα από τα πιο ωραία σημεία θέας στην πρωτεύουσα.

Σήμερα, ακριβώς έναν χρόνο μετά, μαθαίνουμε ότι το πρώην Domus θα λειτουργήσει και πάλι, από την ομάδα του Bálza. Ένα νέο εστιατόριο, με νέο όνομα, νέο κόνσεπτ, νέο design και ένα καλοδουλεμένο μενού το οποίο υπογράφει ένας εγνωσμένης αξίας βραβευμένος σεφ.

Για το όνομα του εστιατορίου, το κόνσεπτ, αλλά και το όνομα του σεφ (με τον οποίο έχουμε κάνει ήδη επαφή για συνέντευξη) θα επανέλθουμε την ερχόμενη βδομάδα, χρονική περίοδο κατά την οποία θα λειτουργήσει το νέο γαστρονομικό πρότζεκτ της Λευκωσίας.