ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Skinny Fox βγαίνει ξανά στη βεράντα

WIZ TEAM

Το έχει κάνει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, φτιάχνοντας έναν άκρως καλοκαιρινό χώρο, οπότε ενθουσιαζόμαστε που και πάλι, αμέσως μετά το Πάσχα όπως μάθαμε, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε φαγητό και ποτά στον περιβάλλοντα χώρο, στην καρδιά της πόλης.

Σε σχέση με τον εξωτερικό χώρο του Skinny Fox, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό σε όλη τη βεράντα του μαγαζιού που παλιά στέγαζε το Ocean Basket, ενώ ένα κομμάτι θα βρίσκεται και στο κλειστό μέρος του χώρου. Εκεί έχει δημιουργηθεί ήδη μια πέργολα, ενώ μέχρι το opening, που είναι ορισμένο για τις 10 Μαΐου, σε όλο το σημείο θα τοποθετηθούν πολλά φωτιστικά δημιουργώντας ένα σκηνικό με καλοκαιρινή boho ethnic αισθητική.

Κάτι ανάλογο για όσους θυμούνται, εννοώντας το άνοιγμα και τη χρήση της εξωτερικής μεγάλης βεράντας, είχε γίνει και το καλοκαίρι μετά την πανδημία, αλλά και το αμέσως επόμενο καλοκαίρι, ενώ η φετινή θα είναι η τρίτη χρονιά που το Skinny Fox… βγάζει τραπεζάκια έξω.

Σε σχέση με το μενού, τέλος, διατηρώντας τον βασικό σκελετό και τη μεσογειακή κατεύθυνση, ο στόχος είναι να γίνουν ορισμένες αλλαγές με την προσθήκη πιο καλοκαιρινών γεύσεων. Συγκεκριμένα, κάποια από τα νέα πολύ light πιάτα που θα μπορούμε να δοκιμάσουμε είναι τα linguini με αχιβάδες, το ταρτάρ λυθρίνι (με φρέσκο κυπριακό ψάρι), η αγαπημένη cacio e pepe, χταπόδι στο grill με φάβα, αλλά και το καλαμάρι σχάρας με ταραμά και αυγοτάραχο.

Στην καλοκαιρινή βεράντα του Skinny Fox θα μπορούμε να πάμε καθημερινά αμέσως μετά το Πάσχα (από 10 Μαΐου), τόσο για φαγητό όσο και για ποτό από τις 6μμ.