ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Θέατρο Ριάλτο αποχαιρετά τη Γεωργία Ντέτσερ

WIZ TEAM

Η Γενική Διευθύντρια του Θεάτρου Ριάλτο αποχωρεί έπειτα από 25 χρόνια και η ομάδα της την αποχαιρετά με ένα δημόσιο «ευχαριστώ».


Πιο κάτω αυτούσιο το κείμενο αλλά και οι τρεις φωτογραφίες που ανήρτησαν εξ αφορμής στα social media:

Αγαπημένη μας Georgia Dötzer, 

Θα θέλαμε με την αποχώρησή σου να εκφράσουμε και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά σου προς το Θέατρο Ριάλτο.

Το Θέατρο μας στάθηκε τυχερό που το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού σε εμπιστεύτηκε 25 χρόνια πριν να ξεκινήσεις ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στον χώρο του πολιτισμού. Με το όραμα, το πάθος και την εργατικότητά σου όχι μόνο άνοιξες δρόμους και καταξίωσες το Ριάλτο, αλλά έβαλες τη σφραγίδα σου στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου ευρύτερα.

Στάθηκες δίπλα στους καλλιτέχνες του τόπου μας συμβάλλοντας καθοριστικά μέσα και από τη συνεργασία του Θεάτρου με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες στην δημιουργία Φεστιβάλ και θεσμών που προβάλλουν και στηρίζουν τον έργο τους.

Με τη συνεργασία των Διοικητικών Συμβουλίων και της Ομάδας των εργαζομένων του Θεάτρου εργάστηκες εντατικά και συστηματικά για τη δημιουργία και ανάπτυξη κοινού, για να παραμείνει το Ριάλτο ένας χώρος προσιτός και ανθρώπινος τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τον κάθε θεατή.

Άνοιξες παράθυρο στον κόσμο με σημαντικές συνεργασίες από την παγκόσμια πολιτιστική σκηνή, κάνοντας το Ριάλτο γνωστό διεθνώς.

Για όλους εμάς που δουλέψαμε μαζί σου υπήρξες ένα ζωντανό πρότυπο. Η εργατικότητα, η ανοικτοσύνη, η γενναιοδωρία και η συνεχής αναζήτηση είναι χαρακτηριστικά σου που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η αγάπη και η αφοσίωση σου στις Τέχνες και ιδιαίτερα στο Θέατρο μας, θα μας καθοδηγούν στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε ψηλά το αγαπημένο μας Ριάλτο. Και ξέρουμε ότι γι’ αυτό μπορούμε ακόμη να βασιζόμαστε σε εσένα.

Με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα μας πρόσφερες και τις καλύτερες μας ευχές για τη συνέχεια.

Η ομάδα του θεάτρου Ριάλτο. 

Αλέξης Βασιλείου, Αντρέας Παύλος, Νίκη Βασιλείου, Έλενα Γιάλλουρου, Κωνσταντία Κωστή, Σταύρη Χριστοφή, Ολίβια Χρήστου, Άντρια Γεωργίου, Βασίλης Πετινάρης, Αντώνης Στεφάνου, Λουίζα Θεοχαρίδου, Λευτέρης Τσικκούρας, Ορφέας Πιτσιλλίδης