ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Asylum- love has no borders στο Τεχνόπολις 20

  • 30/10/2021 - 30/10/2021
  • Cinema

Της Αναστασίας Χαραλάμπους Μπάρνφαδερ

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘ASYLUM - love has no borders’ (Άσυλο – η αγάπη δεν έχει σύνορα) σας προσκαλούν στην πρώτη προβολή του στην Πάφο, στον κήπο του Τεχνόπολις 20.

Η Lital είναι εικαστικός και ο Vinas μουσικός, που φτιάχνει τα δικά του μουσικά όργανα. Αυτό που κάνει την ιστορία τους τόσο ιδιαίτερη είναι το ότι προέρχονται από δυο διαφορετικούς κόσμους… η Lital από το Ισραήλ και ο Vinas από το Ιραν. Όταν γνωρίστηκαν το 2018 στην Τουρκία, βρίσκονταν και οι δύο σε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης, ήρθαν αμέσως κοντά και από εκείνη τη στιγμή είναι αχώριστοι.
Η εχθρότητα μεταξύ των λαών τους όμως τους ανάγκασε να γίνουν ‘νομάδες’ ταξιδεύοντας μέσα από την Τουρκία και τον Καύκασο. Κατέληξαν στην Κύπρο και για να μην αναγκάστηκαν να αιτηθούν άσυλο από την κυβέρνηση της Κύπρου, με αποτέλεσμα να έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές καθημερινές δυσκολίες επιβίωσης. Τελικά, τους δόθηκε ένα μέρος για να μείνουν σε ένα χωριό στα βουνά του Τρόοδους. Σήμερα, δύο χρόνια αργότερα, ακόμα περιμένουν για μια απάντηση.

Μια ιστορία δυσκολιών, κακουχιών, κυρίως όμως αγάπης. Επέλεξαν την αγάπη έναντι του φόβου και για την Lital και τον Vinas η αγάπη δεν έχει σύνορα.

Η κινηματογράφηση έγινε στη Λευκωσία, στον Πεδουλά και στο Τρόοδος.

Διάρκεια: 45 λεπτά
Παρούσα θα είναι η σκηνοθέτης, Αναστασία Χαραλάμπους Barnfather
και ο παραγωγός Keith Barnfather

Info
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021
Τεχνόπολις 20, 18.30
Eισιτήρια €7
Λεωφ. Νικολάου Νικολαϊδη 18 Πάφος
Πληροφορίες 97760047

Calendar

Prev December Next

MONDAY 6 DECEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ