ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Αυτοκρατορική Ρωσική Ακαδημία» στο Παττίχειο Λεμεσού

«Αυτοκρατορική Ρωσική Ακαδημία» στο Παττίχειο Λεμεσού

  • 10/06/2022 - 10/06/2022
  • Events

Η Αυτοκρατορική Ρωσική Ακαδημία - Imperial Russian Academy, γιορτάζει 24 χρόνια αριστείας και σας προσκαλεί σε ένα φαντασμαγορικό σόου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Αριστουργηματικά μπαλέτα, διάσημες κλασικές συνθέσεις και σύγχρονες χορογραφίες αναμένεται να πλημμυρίσουν τη σκηνή του Παττιχείου Θεάτρου, ταξιδεύοντας το κοινό στον κόσμο των τεχνών, από τα χρόνια της Ρωσικής Αυτοκρατορίας μέχρι τον 21ο αιώνα.

Η εορταστική εκδήλωση αποτελείται από 2 μέρη. Στο πρώτο μέρος, νεαροί αστέρες της Ακαδημίας θα παρουσιάσουν πρωτότυπες χορογραφίες από τα Διάσημα Κλασικά Μπαλέτα Λίμνη των Κύκνων, Δον Κιχώτης, Ωραία Κοιμωμένη, La Bayadere, Le Corsaire, Esmeralda και Coppelia.

Στο δεύτερο μέρος, τη θέση των χορευτών παίρνουν οι νεαροί μουσικοί της Ακαδημίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν διάσημα κομμάτια κλασικής μουσικής των Strauss, Tchaikovsky και Mozart, μεταφέροντας παράλληλα στη σκηνή αποσπάσματα από τα δημοφιλή μιούζικαλ The Sound of Music, Wicked και Little Mermaid.

Την ίδια στιγμή, φοιτητές του Τμήματος Μοντέρνου Χορού αναμένεται να καταπλήξουν το κοινό με σύγχρονες χορογραφίες, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την εορταστική αυτή εκδήλωση.

Info
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022
Παττίχειο Λεμεσού, 19.30
Αγίας Ζώνης 4 Λεμεσός
Πληροφορίες 25377277
www.pattihio.com.cy 

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ