ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εγώ δεν» στο Θέατρο Δέντρο

  • 06/12/2021 - 07/12/2021
  • Theatre

Η νεοσύστατη ομάδα “Passenger” καταπιάνεται με το θεατρικό έργο «ΕΓΩ ΔΕΝ» του Βασίλη Αλεξάκη. Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ονησίφορος Ονησιφόρου, με τους Αντρέα Κούτσουμπα και Κρίστη Χαραλάμπους επί σκηνής. Την δραματουργική επεξεργασία συνυπογράφει η Κατερίνα Χριστοδουλίδου και την εικαστική επιμέλεια η Ευαγόρια Δαπόλα.
Ένας ΗΘΟΠΟΙΟΣ και μια ΚΟΠΕΛΑ συναντώνται επάνω σε μια θεατρική σκηνή και αναζητούν τρόπους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, και με το κοινό.

Το έργο του Αλεξάκη καταπιάνεται στον πυρήνα του με το θέμα της μνήμης και της απομόνωσης. Της απέλπιδας προσπάθειας επικοινωνίας με το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ως ύστατη προσπάθεια αντίστασης στον θάνατο.
Η ομάδα, με οδηγό το κείμενο του Αλεξάκη, εξερευνά θέματα που θέτει ο συγγραφέας στο έργο του και στην δημιουργική του πορεία. Θέτοντας σε σύγκρουση τα δίπολα τέχνης – ζωής, ζωής – θανάτου, μνήμης – ανυπαρξίας και με βασικό άξονα την διαδικασία της δημιουργίας, σε μια εκ των προτέρων χαμένη υπόθεση, επιχειρεί να ανακαλύψει γλώσσες και κώδικες της ζωής και του θεάτρου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Συγγραφέας: Βασίλης Αλεξάκης
Σκηνοθεσία: Ονησίφορος Ονησιφόρου
Δραματουργία: Κατερίνα Χριστοδουλίδου
Εικαστική επιμέλεια: Ευαγόρια Δαπόλα
Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Γωγάκης
Επί σκηνής: Ανδρέας Κούτσουμπας, Κρίστη Χαραλάμπους

Info
Πρεμιέρα Δευτέρα 6 -Tρίτη 7 Δεκεμβρίου
Θέατρο Δέντρο, 20.30
Ενότητος, Λευκωσία
Eισιτήρια €10
Πληροφορίες 99468382
Προπώληση Soldoutticketbox

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ