ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Εικόνες από μία έκθεση» με το Evohe Wind Quintet στο Μαρκίδειο

«Εικόνες από μία έκθεση» με το Evohe Wind Quintet στο Μαρκίδειο

  • 19/04/2021 - 19/04/2021
  • Music

‘Εικόνες από μία έκθεση’ είναι ο τίτλος του δεύτερου κονσέρτου της χρονιάς που διοργανώνεται από το Τεχνόπολις 20 στο Μαρκίδειο Θέατρο στην Πάφο, ως μέρος της σειράς συναυλιών κλασικής μουσικής ‘Technopolis 20 Classics’.

To Evohe Wind Quintet ιδρύθηκε στην Κύπρο και αποτελείται από πέντε επαγγελματίες μουσικούς, διαφορετικικών εθνικοτήτων. Ο σκοπός του συνόλου είναι να παρουσιάσει στο κοινό, όχι μόνο γνωστά έργα γραμμένα για κουιντέτο πνευστών, αλλά και να προσθέσει νέο χρώμα και διάσταση με έργα Κυπρίων συνθετών και μουσική του 20ου αιώνα. Το κουιντέτο αποτελείται από τους: Virginie Bove (φλάουτο), Simeon Spasov (όμποε), George Georgiou (κλαρινέτο), Kelly Alijani (γαλλικό κόρνο) και Giovanni Galetti (φαγκότο), όλα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

Το κουιντέτο θα παρουσιάσει το πιο κάτω πρόγραμμα:
Modest Mussorgsky, Εικόνες από μία έκθεση
Claude Debussy, Petite Piece
Malcolm Arnold, Sea Shanties

Η συναυλία αποτελεί μέρος της σειράς συναυλιών κλασικής μουσικής ‘Technopolis 20 Classics’ που διοργανώνονται από το Τεχνόπολις 20 και ιδιώτη χορηγό. Περισσότερες πληροφορίες για το σκεπτικό, προηγούμενες αλλά και επερχόμενες συναυλίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα https://www.technopolis20.com/technopolis20-classics

Info
Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
Μαρκίδειο Θέατρο, 20.00
Ανδρέα Γερούδη 27 Πάφος
Eισιτήρια €15
Πληροφορίες: 70002420
Προπώληση: Τεχνόπολις 20

 

Calendar

Prev April Next

THURSDAY 25 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ