ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Τσαλιγοπούλου Τρίο live στη Λεμεσό

  • 09/10/2020 - 09/10/2020
  • Music

H Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντά στη σκηνή τρεις εξαιρετικούς μουσικούς για να μας παρασύρει σε ένα δροσερό, ακουστικό συναυλιακό πρόγραμμα, γεμάτο υπέροχα τραγούδια!

Τραγούδια πολύτιμα που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία, τραγούδια λαϊκά , ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά αλλά και θαλασσινά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασσικά και νεότερα αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες της Ελένης, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική παράσταση που θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει, σε πείσμα των καιρών!

Ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες και το μπαγλαμά, ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο και ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο μπουζούκι και την κιθάρα, τρεις σπουδαίοι, δεξιοτέχνες μουσικοί, δημιουργούν μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου ένα πανέμορφο μουσικό τοπίο, προσφέροντας μία διαφορετική, φρέσκια ακρόαση σε τραγούδια πάντα αγαπημένα και πάντα ευπρόσδεκτα.

Μία παράσταση που όχι μόνο αναδεικνύει την αισθαντικότητα, τη δύναμη και το πάθος της Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας αλλά και την ικανότητα των ίδιων των τραγουδιών να μας εμπνέουν, να μας παρηγορούν, να καταργούν τις επιβεβλημένες αποστάσεις και να μας συνδέουν όλους μαζί κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό!

Συντελεστές: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: κιθάρες, μπαγλαμάς Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, πλήκτρα Άγης Παπαπαναγιώτου: μπουζούκι, κιθάρες, φωνή.

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία Τάσος Βρεττός: φωτογραφίες Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: artwork

Info
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020
ΕΤΚΟ Winery, 20.30
Τσιφλικουδιών Λεμεσός
Εισιτήρια €20
Κρατήσεις 99300430 
Προπώληση www.tickethour.com.cy 

Calendar

Prev December Next

MONDAY 6 DECEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ