ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ErmisVickyLee Jazz Trio στο Τεχνόπολις 20

ErmisVickyLee Jazz Trio στο Τεχνόπολις 20

  • 10/12/2021 - 10/12/2021
  • Music

Η σειρά συναυλιών τζαζ μουσικής, micro edition, συνεχίζει με τη δεύτερη μουσική τζαζ βραδιά, την στο ζεστό και οικείο περιβάλλον του αρχοντικού του Τεχνόπολις 20, σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Αυτή τη φορά μαζί μας οι το γνωστό και ένα από τα πιο αγαπημένα τζαζ τριο στο μουσικόφιλο κοινό μας το ErmisVickyLee Trio, με τους τρεις πολυτάλαντους μουσικούς, τη Βασιλική Αναστασίου (φωνή), τον Ερμή Μιχαήλ (κιθάρα) και τον Ανδρέα Παντελή (πιάνο). Η μπάντα θα παίξει αγαπημένα soul, jazz και pop τραγούδια, ενσωματώνοντας ισχυρές επιρροές από blues, soul και gospel, αυτή τη φορά και με μια επιλογή ελληνικών διασκευασμένων τραγουδιών.

Όπως είχαμε αναφέρει και στην πρώτη συναυλία του micro edition, το κοινό βιώνει κάτι εντελώς διαφορετικό από το concept μιας παραδοσιακής συναυλίας μιας και ο αριθμός του κοινού είναι πολύ μικρότερος και περιορισμένος, δημιουργόντας την αίσθηση ενός φιλικού παρτυ. Οι καλλιτέχνες και το κοινό μοιράζονται όμορφες στιγμές, δημιουργούν, μοιράζονται, ανακαλύπτουν και παρατηρούν σε μικρές αλλά ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ τους. Οι ακροατές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο παραστάσεις, την απογευματινή ή την βραδινή, στις 7μμ ή στις 8:30μμ αντίστοιχα.

Info
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021
Tεχνόπολις 20 , 19.00 & 20.30
Νικ. Νικολαίδη 18 Πάφος
Εισιτήρια €12
Κρατήσεις 70002420

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ