ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοίβος Δεληβοριάς Νεφέλη Φασουλή σήμερα στο Σκαλί

  • 16/06/2022 - 16/06/2022
  • Music

20 χρόνια μουσικής, 20 χρόνια πολιτισμού, 20 χρόνια γεμάτα παραστάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το RED φέτος γιορτάζει τα 20χρονα του και ετοιμάζει γιορτή. Όπως αυτό ξέρει να κάνει από το 2002 μέχρι σήμερα. Ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό, δίνοντας ανάσα και χρώμα...κατακόκκινο στα όμορφα που πέρασαν μα και στα καλύτερα που θα 'ρθουν!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Σκαλί Αγλαντζιάς, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς. Στον ίδιο χώρο και σε κάθε συναυλία θα βρίσκονται επίσης τα Μαγικά Κουτάκια των αγαπημένων καλλιτεχνών που πέρασαν από το RED κατά τη διάρκεια της 20χρονης πορείας του. Τα γνωστά ξύλινα μαγικά κουτάκια τα οποία περιέχουν αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα των καλλιτεχνών και που θα μπορεί ο καθένας να τα αγοράσει σε προσιτή τιμή. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν στον Σύνδεσμο Νεφροπαθών, εις μνήμην της πολυαγαπημένης μου μητέρας Αθανασίας Γεωργίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μεταφέρουν αυτό το καλοκαίρι τη νέα τους παράσταση σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Φοίβος, έχοντας πάντα δίπλα του την “all that jazz” Νεφέλη Φασούλη και τον δροσερό και ολοκαίνουργιο «Κόσμο» της, καλεί στο ρόλο της ψυχής του πάρτι τον αιώνιο φίλο του, παντοτινό Hμίσκουμπρα και απόλυτο master of ceremonies Δημήτρη Μεντζέλο, γνωστό κι ως Delta Mee.

Καινούργια τραγούδια από το νέο δίσκο του Φοίβου καθώς και γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του, δίνουν πάσες στο genuine χιπ χοπ του Μεντζέλου, ενώ η Νεφέλη προχωράει απερίσπαστη προς το μέλλον.

Ένα αυτοσχέδιο πάρτι, για όλα τα πάρτι που κρατήσαμε μέσα μας, με το υπό έκρηξη κουαρτέτο του Φοίβου να ανάβει τα φιτίλια!

Συνεννοηθείτε, συνωμοτήστε, σκάστε το!

Ιnfo
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022
Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30
Αγίου Γεωργίου 15
Εισιτήρια €20
Προπώληση Tickethour

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ