ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου Δήμου Σωτήρας

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου Δήμου Σωτήρας

  • 04/12/2021 - 04/12/2021
  • Events

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημαρχείου Σωτήρας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου Σωτήρας με περίπτερα τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ποτά, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες. Όλα τα 'εσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση των Οργανωμένων Συνόλων των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων.

Το μουσικό πρόγραμμα διανθίζουν το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, η Μουσική Σχολή Βασίλη Ευσταθίου και Μαρίας Κωφού, η Δημοτική και Παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, η Φιλαρμονική Μπάντα "Αρμονία" του Δήμου Παραλιμνίου, ενώ το χορευτικό πρόγραμμα θα αναλάβουν οι μαθητές της σχολής Vision Dance Studio.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παιδικές μασκότ, φουσκωτά και άλλα ξεχωριστά παιχνίδια ενώ τον χώρο θα επισκεφθεί και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει δωράκια στα παιδιά.

Στις 18:15 θα δοθεί το σύνθημα από τον Δήμαρχο Σωτήρας για φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου με βεγγαλικά.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση με μεγάλo δώρο ένα Apple Watch Series 3 αξίας €250. Αξία Λαχνού €3.

Info
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Προαύλιο Δημαρχείου Σωτήρας, 16.00
Είσοδος Ελεύθερη

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ