ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Freedom Candlemaker και Sophie Fetokaki στη Βάβλα

Freedom Candlemaker και Sophie Fetokaki στη Βάβλα

  • 06/08/2022 - 06/08/2022
  • Music

Οι τραγουδοποιοί Freedom Candlemaker και Sophie Fetokaki συναντιούνται σε μια υπαίθρια καλοκαιρινή συναυλία, στο αμφιθέατρο του όμορφου παραδοσιακού χωριού της Βάβλας όπου διαμένουν.

Special guests, η Κύπρια τραγουδοποιός Nama Dama και η Ολλανδή Tamara Van Esch, η οποία θα ανοίξει τη βραδιά.

Μετά τη συνύπαρξή τους στον διπλανό Κάτω Δρυ, λοιπόν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φέγγαρος, οι τέσσερις καλλιτέχνες θα παίξουν στη Βάβλα, σε ένα gig που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Βάβλας.

«Αυτό το Σάββατο, θα έχω την χαρά να είμαι με τους Freedom Candlemaker, Sophie Fetokaki και Tamara van Esch στο υπέροχο χωριό Βάβλα, για μια αυγουστιάτικη συναυλία, παρέα με τις περσίδες. Αν είστε πάνω, ελάτε. Αν είστε κάτω, ανεβείτε», γράφει στο Facebook η μουσικός Αναστασία Δημητριάδου (Nama Dama) και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τη συμβουλή της.

Ο γνωστός τραγουδοποιός Freedom Candlemaker (Λευτέρης Μουμτζής) θα ερμηνεύσει κομμάτια από όλη του τη δισκογραφία σε ένα ακουστικό σετ με τη συνοδεία πιάνου και κιθάρας, ενώ θα τον πλαισιώσουν οι φωνές της Nama Dama και της Tamara Van Esch. Θα παρουσιάσει επίσης καινούργια τραγούδια από τον νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα.

H Sophie Fetokaki θα παρουσιάσει κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο Abundance, ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο παίρνοντας εξαιρετικές κριτικές και airplay από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο. Η μουσική της κινείται σε folk ύφος, με αρκετές δικές της διασκευές παραδοσιακών κομματιών από Αμερική, Βραζιλία, Ελλάδα και Κύπρο.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας, στις 19.00, θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στο γραφικό χωριό της Βάβλας. 

Info
Σάββατο 6 Αυγούστου 2022
Αμφιθέατρο Βάβλας, 20.00
Βάβλα, επ. Λάρνακας
Είσοδος €7 (δωρεάν για παιδιά κάτω των 10 ετών)
Πληροφορίες 99941100

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ