ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Ψιλικατζού» Θέατρο Δέντρο

  • 01/10/2021 - 03/10/2021
  • Theatre

Μια θεατρική διασκευή του ομώνυμου μπεστ σέλερ βιβλίου της Κωνσταντίνας Δελημήτρου από την Κεντρική Σκηνή της ΕΘΑΛ

Η Ψιλικατζού της Κωνσταντίνας Δελημήτρου στήνει ξανά το μαγαζάκι της για μερικές επιπλέον παραστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Μια Ψιλικατζού μας αφηγείται την ιστορία της μέσα από το μαγαζάκι της. Μας μιλάει για τις εικόνες της καθημερινότητάς της, εικόνες μιας Ελλάδας που αναγνωρίζουμε κάπως σφιγμένοι επειδή προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Έτσι με μπόλικες δόσεις χιούμορ μαθαίνουμε για τους τύπους των πελατών, την ξενοφοβία, το ρατσισμό αλλά και για το προσωπικό της δράμα. Τον δρόμο προς τη μητρότητα! Με έναν πολύ ανθρώπινο, αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο βγάζει από μέσα της όλα εκείνα που νιώθει και σπάει τη σιωπή για ένα θέμα-ταμπού, την υπογονιμότητα.

Το έργο ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή Δημήτρη Καρατζιά και σκηνοθεσία Αχιλλέα Γραμματικόπουλου. Τα σκηνικά υπογράφει η Έλενα Κοτασβήλι, τα κοστούμια ο Αντρέας Αντωνίου, τον σχεδιασμό φωτισμών ο Αλεξάντερ Γιότοβιτς και τα video ο Γιώργος Αλεξάνδρου. Βοηθός σκηνοθέτη η Νίκη Παύλου. Την Ψιλικατζού ερμηνεύει η πολυτάλαντη Μαρίνα Βρόντη. Μαζί της επί σκηνής η Άνθη Κάσινου.

Διάρκεια: 75 λεπτά

Info
Παρασκευή 1- Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021
Θέατρο Δέντρο, 20.30
Λεωφόρος Φραγκλίνου Ρούσβελτ 76
Ενότητος 44,Παλλουριώτισσα
Πληροφορίες 25877827
Προπώληση εισιτηρίων: Sold Out Tickets
Καταστήματα Στεφανής

Calendar

Prev March Next

TUESDAY 19 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ