ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Nicosia Book Fest 2021

Nicosia Book Fest 2021

  • 09/10/2021 - 10/10/2021
  • Events

Το Nicosia Book Fest 2021 επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 στο Πάρκο Ακρόπολης. Μετά από το περσινό διαδικτυακό μας ταξίδι, επιστρέφουμε με φυσική παρουσία στο Πάρκο Ακρόπολης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων.

Στις 8 Οκτωβρίου θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια με δήλωση συμμετοχής καθώς και παρουσίαση νέων εκδόσεων και συζητήσεις. Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του στο ευρύ κοινό στις 9 και 10 Οκτωβρίου και θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 10:00 μ.μ. Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις επιμέρους δράσεις είναι εντελώς δωρεάν. Η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση safepass από τις 3 ελεγχόμενες εισόδους στο πάρκο.

Το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας στο https://www.nicosiabookfest.com/programma2021. Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια και παρουσιάσεις για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, με την αμέριστη στήριξη του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών και τη φιλοξενία του Δήμου Στροβόλου. Μεγάλοι χορηγοί του Φεστιβάλ είναι ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενώ Πολιτιστικός Χορηγός είναι η Ελληνική Τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.nicosiabokkfest.com  ή επικοινωνήστε στο nicosiabookfestival@gmail.com.

Info
Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021
Πεντέλης 33, Στρόβολος, Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία
https://www.nicosiabookfest.com/programma2021 
Ώρες λειτουργίας: 10.00-22.00

Calendar

Prev March Next

TUESDAY 19 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ