ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Nicosia Book Fest διαδικτυακά

Nicosia Book Fest διαδικτυακά

  • 21/11/2020 - 22/11/2020
  • Events

Το Nicosia Book Fest έρχεται φέτος διαδικτυακά! Το καθιερωμένο ραντεβού μας με τους χιλιάδες φίλους του βιβλίου φέτος θα είναι διαφορετικό. Δυστυχώς, η παγκόσμια υγειονομική κρίση που επέφερε η πανδημία του Κορονοϊού δεν μας επιτρέπει φέτος να πραγματοποιήσουμε το Φεστιβάλ στη μορφή που αρχικά σχεδιάζαμε και να μοιραστούμε την αγάπη μας για το βιβλίο στο Πάρκο Ακρόπολης, εκεί που εδώ και πέντε χρόνια διοργανώνεται ανελλιπώς το Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εργαστήκαμε σκληρά για να φτάσουμε κοντά στους φίλους του βιβλίου, μικρούς και μεγάλους, με ένα αλλιώτικο τρόπο. Θα συναντηθούμε διαδικτυακά το διήμερο 21-22 Νοεμβρίου μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα στο www.nicosiabookfest.com όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα δύο κανάλια παιδικών ή λογοτεχνικών παρουσιάσεων και να παρακολουθήσουν ζωντανές και βιντεοσκοπημένες παρουσιάσεις και συζητήσεις.

Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους φορείς και οργανισμούς που συμμετέχουν και διαχρονικά στηρίζουν τη διοργάνωση του φεστιβάλ (βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οργανισμούς, πανεπιστήμια, ξένα ινστιτούτα, ενώσεις λογοτεχνών κα.). Κατά τις μέρες του Φεστιβάλ θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να εγγραφούν σε ειδικό σύνδεσμο και να λάβουν εκπτωτικό κουπόνι (-20%) σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, με την αμέριστη στήριξη του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών. Φιλοξενεί ο Δήμος Στροβόλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας.

Μεγάλοι Χορηγοί: Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και Πολιτιστικές Υπηρεσίες.
Πολιτιστικός Χορηγός: Ελληνική Τραπέζι.
Χορηγοί: Υφυπουργείο Τουρισμού, ΟΠΑΠ Κύπρου, El cafe

Info
Σάββατο 21- Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020
www.nicosiabookfest.com 

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ