ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Νικοτιτανικός» στο Παραλίμνι

  • 25/12/2021 - 26/12/2021
  • Theatre

O επιθεώρηση "Νικοτιτανικός" κάνει πρεμιέρα στο Παραλίμνι ανήμερα των Χριστουγέννων και περιοδεύει σε διάφορα θέατρα στην Κύπρο.

Ο Τιτανικός στα πάνω του ο Αναστασιάδης στα κάτω του ,ήρθαν όμως τα πάνω κάτω και οι δυο αφηρημένες έννοιες δέσανε σαν παστοκύδωνο .

Και έτσι προέκυψε ένα έργο καράβι ‘’ Ο ΝικοΤιτανικος ‘’ .

Το μόνο έργο που κατασκευαστικέ στην Κυπρο χωρίς μίζα φτιάχτηκε αποκλειστικά από διάφανα παραδοσιακά υλικά …. Όπως είναι η σάτιρα, το γέλιο ,το χιούμορ και η μουσική ,ένα έργο που λέει τα σύκα - σύκα και τα σκάφη – σκάφη .

Αναδομεί κάθετα της δομές τις επιθεώρησης και βυθοσκοπεί οριζόντια τη σχιζοφρένια του νεοέλληνα ,σηματοδοτώντας βαθιά το είναι και το φαίνεσθαι του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι .

Το έργο μας καράβι κατασκευαστικέ στα ναυπηγία του προεδρικού μεγάρου με το σύστημα της αυτοχρηματοδότησης .

Το καράβι σαλπάρισε με πολύ κέφι για ένα ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα έστω και αν αποφασίσεις να ταξιδεύσεις με το ΝικοΤιτανικο .Η ελπίδα ναυαγεί τελευταία ευχηθείτε μας καλο θεατρικό χειμωνιάτικο ταξίδι στο αλαλούμ της σημερινής Κυπριακής Πραγματικότητας .

ΗΘΟΠΟΙΟΙ :
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΣΙΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΜΠΑΝΤΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
ΠΕΝΝΗ ΣΤΑΘΑΤΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΠΟΥΠΗΣ
ΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ
ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ‘’ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ’’ ΜΕ ΤΟ 6 ΜΕΛΕΣ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΟΥ.

Info
Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021
Αμφιθέατρο Ξένιον, 19.30
Παραλίμνι
Προπώληση Soldoutticketbox

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ