ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Σκαλί Αγλαντζιάς

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Σκαλί Αγλαντζιάς

  • 20/06/2022 - 20/06/2022
  • Music

Τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχονται στο Σκαλί Αγλαντζιάς στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων Red!

Μέχρι το φθινόπωρο του 2019 το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο έμοιαζε έρημο από ποιοτικές παραγωγές. Ύστερα, ήρθαν οι… μέλισσες. Οι «Άγριες Μέλισσες»!

Το... σμήνος των "Άγριων Μελισσών", μπόλιασε με το νέκταρ του την «αφυδατωμένη» τηλεόραση και δημιούργησε μία αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Η καθημερινή δραματική σειρά του AΝΤ1 πρωταγωνίστησε για τρία χρόνια στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Πολλοί έκαναν λόγο για επανεκκίνηση της ελληνικής τηλεόρασης στην ποιοτική μυθοπλασία.

Η σειρά όμως γέννησε και πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια, σε μουσική Alex Sid (Αλέξανδρου Σιδηρόπουλου) και στίχους Ουρανίας Πατέλλη με τις φωνές του ίδιου του συνθέτη, της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, του Γιάννη Βασιλώττου, της Μαρίας Κίτσου και όχι μόνο.
Αυτά τα τραγούδια μαζί και με θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού θα απολαύσουμε την  Δευτέρα 20 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Τραγούδια που εκπέμπουν την ευγένεια κάποιας άλλης εποχής αλλά εμπεριέχουν και το τώρα. Τραγούδια με γλυκόπικρη νοσταλγία και εκφραστικότητα που καθηλώνουν, όπως: «Κάθε Δειλινό», «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κλειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης» κ.ά.

Info
Δευτέρα 20 Ιουνιου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30
Αγίου Γεωργίου 15, Αγλαντζιά
Εισιτήρια €20
Προπώληση Tickethour.com

Calendar

Prev April Next

TUESDAY 23 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ