ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Onirama Μιρέλα Πάχου στο Σκαλί Αγλαντζιάς

  • 27/07/2022 - 27/07/2022
  • Music

Το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, θα πραγματοποιήσει ακόμα μια αξέχαστη εμφάνιση στον πάντα φιλόξενο χώρο της Λευκωσίας και με την ανεξάντλητη ενέργειά τους on stage θα ξεσηκώσουν για ακόμη μια φορά το αγαπημένο τους κοινό! Στην όμορφη παρέα προστίθεται και η αγαπημένη Μιρέλα Πάχου, όπου με το μουσικό και χορευτικό της ύφος για μια μόνο εμφάνιση μαζί με τους Onirama θα μας ξεσηκώσουν και θα μας κάνουν να χορέψουμε ασταμάτητα!

Οι ONIRAMA, το αγαπημένο ελληνικό μουσικό συγκρότημα συνεχίζει να δημιουργεί πυρηνικό κοινό με τις εμφανίσεις του με βασικό συστατικό την ανεξάντλητη κι εντυπωσιακή του ενέργεια. Οι ONIRAMA πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους τριπλό δίσκο με τίτλο «Ανθολόγιο» με πολλές συνεργασίες ήδη να ξεχωρίζουν! Αξίζει να σημειώσουμε την ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει» με την Χάρις Αλεξίου, την «Κουτσή κιθάρα» με τη Δήμητρα Γαλάνη, τον «Πυροσβεστήρα» με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, το «Καλοκαίρι» με τους Locomondo καθώς και το πολύ αγαπημένο «Τι είναι Αγάπη» με τον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη! Ενώνουν παλμό, χρώματα και ρυθμό δημιουργώντας μοναδικές βραδιές και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά.

Συνεπείς στο ραντεβού τους λοιπόν μας ξεσηκώνουν με τον δυναμισμό τους και μετατρέπουν σε γιορτή την κάθε τους εμφάνιση.

Η συναυλία γίνεται στο Πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας της Μουσικής Σκηνής Red.

Ιnfo
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15 Αγλαντζιά, Λευκωσία
Εισιτήρια €20
Προπώληση: www.tickethour.com.cy  & acs courier (77777040)
Πληροφορίες 99059257 (RED.)

Calendar

Prev August Next

TUESDAY 9 AUGUST

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ