ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Προδοσία» του Πίντερ στη Λεβέντειο

«Προδοσία» του Πίντερ στη Λεβέντειο

  • 01/12/2020 - 02/12/2020
  • Theatre

Ένα έργο τόσο κλασικό όσο και η ίδια η πράξη…

Ο Χάρολντ Πίντερ βραβεύθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας και το όνομά του κατάφερε να είναι συνώνυμο με «είδος» θεάτρου, διάθεσης, ύφους και συγγραφής. Ένα από τα διασημότερα έργα του είναι η «Προδοσία» με την οποία πήρε το Βραβείο Λόρενς Ολίβιε Καλύτερου Έργου. Η Alpha Square ανεβάζει για δεύτερη φορά αυτό το έργο, δέκα χρόνια μετά τη σκηνοθεσία του Εύη Γαβριηλίδη, τότε στην πρωτότυπη γλώσσα του, την Αγγλική.

Σε μετάφραση και σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή και σκηνικά-κοστούμια Γιώργου Γιάννου, θα παρακολουθήσουμε (σε εκείνη τη συναρπαστική αντίστροφη χρονολογική σειρά) τις εντάσεις και τις εσωτερικές εκρήξεις του Πιντερικού τρίο. Την Έμμα υποδύεται η Νιόβη Χαραλάμπους, τον εραστή της, Τζέρι, ο Ανδρέας Τσέλεπος και το σύζυγό της, Ρόμπερτ, ο Ανδρέας Αραούζος, ο οποίος 10 χρόνια νωρίτερα υποδύθηκε τον εραστή. Μαζί τους ο Εύρος Βασιλείου. Την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Κολιάς και τους φωτισμούς ο Σταύρος Τάρταρης.

Το έργο αρχίζει από το τέλος των 7 χρόνων του εξωσυζυγικού δεσμού, όταν ο καθένας παίρνει το δρόμο του, και τελειώνει με την αρχή του δεσμού. Η προδοσία «εφαρμόζεται» σε κάθε σημείο του χρόνου και κάθε στάδιο της κάθε σχέσης, από το κάθε πρόσωπο…

Info
Tρίτη 1 – Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
Λεβέντειος Πινακοθήκη, 19.00 
Αν. Λεβέντη 5, Λευκωσία 
Εισιτήρια €15/€12
Προπώληση www.tickethour.com.cy
7777 7040 / ACS Courier

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ