ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Resume» στο Ε.ΚΑ.ΤΕ.

«Resume» στο Ε.ΚΑ.ΤΕ.

  • 16/06/2022 - 20/06/2022
  • Events

Ετήσια Έκθεση Φοιτητών Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σάς προσκαλεί στα εγκαίνια της Ετήσιας Έκθεσης Φοιτητών με τίτλο «Resume», τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022, στις 20:00 μ.μ. στο Επιμελητήριο Καλών Τεχνών Κύπρου (Ε.ΚΑ.ΤΕ.).

Έπειτα από δύο χρόνια διαδικτυακών εκθέσεων, η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες θα παρουσιάσουν έργα που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στα προπτυχιακά προγράμματα «Καλές Τέχνες», «Γραφιστική και Ψηφιακός Σχεδιασμός», «Διαδραστικά Μέσα και Κινούμενο Σχέδιο» και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψηφιακή Τέχνη & Σχεδιασμός».

Η έκθεση περιλαμβάνει ψηφιακές προβολές κινουμένων σχεδίων, κινούμενα γραφικά και βίντεο τέχνη, έργα εικονικής πραγματικότητας, φωτογραφία, έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις, έργα τυπογραφικού σχεδιασμού και συσκευασίας, εικαστικά σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις στο χώρο.

Είναι γεγονός ότι η εμπειρία της πανδημίας έχει επηρεάσει, με πρωτοφανείς τρόπους, την παραγωγή και την πρακτική εφαρμογή της Τέχνης και του Design. Ακροβατώντας ανάμεσα στον φυσικό και εικονικό κόσμο, το έντυπο και ψηφιακό περιβάλλον, η έκθεση καλεί το κοινό να εξερευνήσει με μια νέα ματιά τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη των νέων καλλιτεχνών και σχεδιαστών. Επιπλέον, υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες θα έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από τα έργα των σπουδαστών το εύρος των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει το Τμήμα και να συνομιλήσουν με τους σπουδαστές και το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό.

Υποστηρικτής: Επιμελητήριο Καλών Τεχνών Κύπρου (Ε.ΚΑ.ΤΕ.).

Info
Εγκαίνια Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, 20.00
Παρασκευή 17 - Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022
Επιμελητήριο Καλών Τεχνών Κύπρου (Ε.ΚΑ.ΤΕ.)
Παιόνος 11, Λευκωσία.
Ώρες λειτουργίας: 17.00-21.00
Πληροφορίες 22 466426, christoforou.ma@unic.ac.cy

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ