ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Μουτίδου στο Παττίχειο Λάρνακας

  • 02/10/2021 - 02/10/2021
  • Theatre

Για πρώτη φορά στην Κύπρο η ανεπανάληπτη ηθοποιός, stand -up comedian και youtuber Σοφία Μουτίδου με την απολαυστική, και με όλες τις απαντήσεις, stand up παράσταση «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας» που φέρει την υπογραφή της.

Με το μοναδικό ασυγκράτητο χιούμορ της, σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από τη δική της ματιά, στην πιο cool παράσταση του καλοκαιριού που γράφει και εκτελεί η ίδια, απαντώντας μεταξύ άλλων γιατί… η χώρα του «φέρε μια απ’ όλα » πάντα θα μας αφήνει άφωνους!

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9μμ (ώρα προσέλευσης 8μμ) και η προπώληση είναι με βάση το 75% της χωρητικότητας των θεάτρων προσκομίζοντας ένα από τα πιο κάτω κατά την προσέλευση: Πιστοποιητικό Εμβολιασμού covid-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και να έχουν παρέλθει τρεις βδομάδες ή αποδέσμευση από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών. Για άτομα εώς 15 ετών με προσκόμιση αρνητικού rapid/pcr test με ισχύ 72 ωρών.

“Φίλες, φίλες και φίλες των εντελώς και πάρα πολύ απολύτως φίλων τους” η Σοφία Μουτίδου έρχεται στην Κύπρο...και σηκώνει...''το ασήκωτο βάρος της Ελλάδος"!

Info
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Πεζόδρομος Παττιχείου
Εισιτήρια €25/€20
Προπώληση Soldoutticketbox
Πληροφορίες 99786407
Καταστήματα Stephanis

Calendar

Prev March Next

TUESDAY 19 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ