ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μου: Δημήτρης Μεσημέρης

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Όταν είσαι μουσικός, σίγουρα μετακινείσαι πολύ εντός πόλης. Ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχουμε.

Για να το διαπιστώσουμε, ζητήσαμε από τον Δημήτρη Μεσημέρη να μοιραστεί μαζί μας τα αγαπημένα του στέκια στην πρωτεύουσα.

Πιο κάτω όλα όσα επιλέγει για τη δική του ψυχαγωγία, όταν δεν πρέπει να διασκεδάζει ο ίδιος τους άλλους, είτε σε κάποιο μαγαζί είτε σε άλλον συναυλιακό χώρο.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ και ΓΙΑ ΠΟΤΟ επιλέγω το αγαπημένο Baristro All day bar, στην Αγλαντζιά. Είναι ένας χώρος που περνάω πολύ χρόνο εκεί, καθώς κάνουμε και μικρά ακουστικά λαϊβάκια. Μπαρ & Οίστρος: πνευματική και ψυχική διέγερση. Συνώνυμα: δημιουργικότητα, έμπνευση, ενθουσιασμός, έξαρση.

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Η φουκού του Γιακουμή, στη γειτονιά μου στην Έγκωμη.


ΓΙΑ
BURGER επιλέγω το Burger Guy για τα απολαυστικά του burgers.

ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ θα πω το DownTown Live για μεγαλύτερες παραστάσεις. Παρασκευές θα σας πω ξανά το Baristro και εννοείται καλοκαιρινά στον Koursaro στον Πρωταρά.

ΓΙΑ STREET FOOD Μπορεί να μην είναι πολύ το φαγητό μου, αλλά ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά είναι τα μακαρόνια. Τι πιο ωραίο να μπορείς σε χρόνο ρεκόρ να έχεις τη μακαρονάδα σου από το Pasta Strada!

ΓΙΑ ΜΕΖΕ Όποτε δοθεί η ευκαιρία θα επιλέξω σίγουρα τον Ζαννέττο και την Καρδιά του Μάγκα.ΦΕΣΤΙΒΑΛ Εννοείται ο Φέγγαρος, είναι το φεστιβάλ που ξεχωρίζω, όχι μόνο για τις συναυλίες που προσφέρει το τριήμερο, αλλά και για το μουσικό χωριό που προηγείται. Είναι αισθητικά ένα πολύ καλά στημένο φεστιβάλ που χαρίζει υπέροχες στιγμές. Φέτος, θα γίνει μεταξύ 28-30 Ιουλίου, στον Κάτω Δρυ.

Instagram: @demetrismesimeris
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Λευκωσία μου: The Cypriot Traveller
Η Λεμεσός μου: Ήβη Νικολαΐδου
Η Πάφος μου: Λεόντιος Τσέλεπος
Η Λάρνακά μου: Ανδρέας Γιωργαλλάς
Η Λευκωσία μου: Άντρεα Φωτίου
H Αμμόχωστος/Λευκωσία μου: Βασιλική Χατζηαδάμου
Η Λεμεσός μου: Πάολα Παπακώστα
Η Λευκωσία μου: Melissa Hekkers
Η Λευκωσία μου: Φώτης Κάραλης
Η Αθήνα μου: Έλενα Μιχαήλ
Η Πάφος μου: Γιώργος Κασσιανός
Η Λεμεσός μου: Τάνια Γεραλή
H Λευκωσία / Λεμεσός μου: Ανδρέας Φυλακτού