ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα στο Τσίρειο η συναυλία υπερθέαμα

WIZ TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, συνεχίζει τη μεγάλη sold out περιοδεία «Eleftheros Tour». Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έρχεται στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό, για μία συναυλία - υπερθέαμα γεμάτη εκπλήξεις!

Special guest ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας star που «μαγεύει» κάθε φορά με το μοναδικό του show και την επιβλητική σκηνική του παρουσία.

Μαζί τους η Josephine, η «εκρηκτική» hit performer με τα no1 singles και τα εντυπωσιακά live.

Φιλική συμμετοχή ο FY, ο popular artist με τα εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Συμμετέχουν οι Kings.

Το «Eleftheros Tour» είναι μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή, γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις. Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, κάθε συναυλία έχει γίνει sold out, με πολλές δεκάδες χιλιάδες θεατές να ζουν μοναδικές μουσικές στιγμές, σε μία περιοδεία που γράφει ιστορία.

Με το «Eleftheros Tour», ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας συμπαραστάτη το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, μας χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Η live μουσική επέστρεψε δυναμικά και το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μας προσκαλούν να την απολαύσουμε μαζί, στο «Eleftheros Tour».

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, «Eleftheros Tour», Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός:
η συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις!

Special guest: Σάκης Ρουβάς
Μαζί τους: Josephine
Φιλική συμμετοχή: FY
Συμμετέχουν: Kings
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός