ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα, Κυριακή, μαθαίνουμε ποια είναι τα «WizGuide 50 BEST BAR» για το 2022

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Το WiZ-guide.com και το πρόγραμμα «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνουν και φέτος τα 50 Καλύτερα Μπαρ της Κύπρου για το 2022, όπως τα ανέδειξαν οι χρήστες της εφαρμογής.

Ο οδηγός, πλήρως ανανεωμένος και ενημερωμένος, παραθέτει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τα 50 Καλύτερα Μπαρ σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο. Ένα εγχείρημα το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό για την επόμενη έξοδό σας.

Όπως και στις προηγούμενες αναδείξεις, η ανακοίνωση θα γίνει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία πολυτελούς περιοδικού-οδηγού των 50 Καλύτερων Μπαρ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα «Η Καθημερινή», την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.

Οι αναγνώστες του WiZ ψήφισαν τα αγαπημένα τους μπαρ στον ιστότοπο WiZ-guide.com ή μέσω της εφαρμογής (app) wizguide από τις κινητές συσκευές τους, κάνοντας μια απλή εγγραφή και αναζητώντας τα αγαπημένα τους στέκια από τις 500 και πλέον επιλογές του οδηγού. H αξιολόγηση των μπαρ γίνεται μέσω του button «Rate this place». Μπορούν επίσης οι αναγνώστες να γράψουν τις εμπειρίες τους μέσω του button «Review this place», ανεβάζοντας ακόμη και φωτογραφία.

Όροι ανάδειξης
• Η συντακτική ομάδα του wiz-guide διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιοδήποτε χώρο κρίνει πως δεν πληροί τα κριτήρια αισθητικής και σχέσης τιμής-ποιότητας, τα οποία η ίδια θέτει.
• Τα bars που επιλέγονται δεν έχουν καμία εμπορική σχέση με τον οδηγό, που να αφορά την πιο πάνω διαδικασία.
• Σε περιπτώσεις όπου θα παρατηρηθεί μαζική ψηφοφορία από έναν αναγνώστη σε συγκεκριμένο bar (spam), οι ψήφοι θα αποκλείονται.
• Η επιλογή των μπαρ είναι με βάση τον μέσο όρο βαθμολογίας των χρηστών/αναγνωστών.
• Με την ανάδειξη των 50 Best Bars 2022 αποστέλλεται στα βραβευμένα μπαρ βεβαίωση και πιστοποίηση με σήμανση για να τοποθετηθεί στους χώρους.
• O κατάλογος των καλύτερων bars δημοσιοποιείται και παραμένει ψηφιακά διαθέσιμος για ένα χρόνο μέχρι την επόμενη ανάδειξη.
• Η διαδικασία ανάδειξης ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.