ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Review: Μια... slasher κωμωδία για Τρίτη βράδυ

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Slasher... οι βίαιες ταινίες τρόμου που συνήθως έχουν σαν ανταγωνιστή έναν δολοφόνο με μαχαίρι ή τέλος πάντων κάτι αιχμηρό. Αυτό είναι το ''Freaky'' αλλά υπάρχει και η ανατροπή. 

Στο ''Freaky'' πρωταγωνιστεί ο Vince Vaughn ως ένας κατά συρροή δολοφόνος, και η Kathryn Newton στο ρόλο μιας μαθήτριας λυκείου. Όταν προσπαθεί να την σκοτώσει, οι δύο αλλάζουν... σώματα. Κλασική συνταγή που είδαμε αρκετές φορές σε κωμωδίες όπως το ''Freaky Friday''. Δύο κλισέ κόνσεπτ μαζί, δίνουν μια ενδιαφέρουσα ταινία γιατί εδώ αποκτούν μια εντελώς διαφορετική οπτική και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο fun απ' ό,τι περίμενες. 

Δες τρέιλερ και μετά ακολουθεί review.

Ναι τα δύο κόνσεπτ είναι κλισέ αλλά όπως είπα και πριν, συνδυασμένα δίνουν ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Είναι μια κωμωδία τρόμου, ή καλύτερα είναι μια ταινία τρόμου με αρκετά κωμικά στοιχεία που παραπέμπουν σε τυπικές νεανικές ταινίες.

Βγάζει νόημα; 

Ο Vince Vaughn αν δεν σ' αρέσει στους συνηθισμένους του ρόλους εδώ είναι απολαυστικός, αν μη τι άλλο γιατί υποδύεται μια 16χρονη μαθήτρια. Τα κωμικά στοιχεία όμως δεν την κρατούν πίσω από το αίμα ή τις βίαιες σκηνές που θα δεις, αυτά τα δίνει απλόχερα. Είναι απολαυστική και με δράση, ακόμα κι αν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος. Ή μπορεί και να μην ξέρεις.