ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος head chef στο Ρους ο Τριαντάφυλλος Σουλιώτης

WIZ TEAM

Το εστιατόριο Ρους που για δεύτερη συνεχή χρονιά συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου, στον θεσμό WiZ 50 Best Restaurants, ενώ παράλληλα έχει λάβει και τη διάκριση Top-Notch Award by Toques d’Or (Χρυσοί Σκούφοι) από την Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τριαντάφυλλο Σουλιώτη, ως τον νέο του Head Chef.

Ο Ανδρέας Κυπριανού, ιδιοκτήτης και Wine Director του Rous αναφέρει: «Το Ρους είναι το project με το οποίο είμαστε περισσότερο παθιασμένοι. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την κυπριακή γαστρονομική κληρονομιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, γι' αυτό αναζητούμε πάντα το επόμενο νέο ταλέντο για να ανεβάσει το όραμά μας σε νέα επίπεδα».

Αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Cyprus Young Chef of the Year» το 2019, ο σεφ Τριαντάφυλλος Σουλιώτης έφυγε από το νησί θέλοντας κυρίως να αποκτήσει εμπειρία στις κουζίνες των The Ivy, Beefbar, στο Michelin Star Elystan Street (Phil Howard), ενώ επιπλέον έκανε και μια συνεργασία με τον Gordon Ramsay.

Και τελικά επέστρεψε στη Λευκωσία, για να μαγειρέψει τίμιο και αληθινό φαγητό, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά προϊόντα, φτιάχνοντας με αυτά δημιουργικά και βιώσιμα πιάτα.

Το comfort food του Rous μπορείτε να το απολαύσετε μέσω του «a la carte» μενού, μέσω του sharing menu, ή και μέσω του degustation menu.

Κρατήσεις 22760720

Πληροφορίες rous.com.cy