ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλέον τα Σάββατα μπραντσάρουμε στο Blue Bar στο κέντρο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Σάββατο πρωί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καρδιά της πόλης που χρόνο με τον χρόνο ομορφαίνει όλο και πιο πολύ και που όσο πιο πολύ ομορφαίνει τόσο πιο δυνατά «χτυπάει». Σε αυτή την εξαιρετική εξέλιξη του κέντρου της Λευκωσίας συμβάλλουν σημαντικά και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί παρέχοντας στους επισκέπτες προσεγμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

 

Μια τέτοια επιχείρηση είναι και το The Classic Hotel το οποίο κρύβει μια όμορφη ιστορία στα θεμέλια του, μιας και ξεκίνησε από ένα μαγαζί με ταμπέλες Neon και εξελίχθηκε αργά με μεράκι, πολύ προσωπική εργασία και αγάπη από την οικογένεια Βασιλόπουλου, στο τετράστερο ξενοδοχείο του σήμερα.

Η τελευταία σημαντική προσθήκη στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι το Brunch του Σαββάτου το οποίο έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα το περασμένο Σάββατο 13 Απριλίου γιορτάζοντας το, με δίωρη ζωντανή αναμετάδοση του Love fm 100.7.

Δημιουργώντας ένα πλούσιο και εκλεπτυσμένο μενού, το Blue Bar του The Classic hotel δίνει στους επισκέπτες ακόμα έναν λόγο να βρεθούν εκεί παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Το Blue Bar σερβίρει brunch κάθε Σάββατο από τις 11.00 μέχρι τις 15.00. Δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα από τα οποία, ξεχωρίσαμε το Κροκ Μαντάμ, τηγανητό αυγό με σάλτσα μπεσαμέλ, μουστάρδα και χαμ πάνω σε ψωμάκι τοστ και τα Αυγά Florentine, αυγά ποσέ με σάλτσα hollandaise πάνω σε μπέιγκελ. Έκλεψε τις εντυπώσεις το κοτόπουλο με Κινόα Ταμπούλι ενώ συμπαθητικό ήταν επίσης το καρέ από χοιρινό Iberico με πουρέ γλυκοπατάτας, πράσο και σάλτσα από πορτοκάλι.

Φινάλε κάναμε με γαλλικό τοστ με τσουρέκι με κρέμα φουντουκιού επικαλυμμένο με φράουλες και μπουγάτσα με κρέμα. Συνοδέψαμε το φαγητό μας με Εspresso Μartini και Βloody Mary χωρίς αλκοόλ.

Εκτός από την όμορφη τοποθεσία του στην Ρηγενής 94, δίπλα στην Πύλη Πάφου, στα θετικά του Blue Bar περιλαμβάνεται και το γρήγορο service καθώς και ο ατμοσφαιρικός του όμορφα διακοσμημένος χώρος. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μουσικά events που διοργανώνονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.