ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Fork Food Market έρχεται για 10η χρονιά

WIZ TEAM

Το 2024 σημαίνει 10 ολόκληρα χρόνια Fork Food Market. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Σίγουρα από το 2014 που πρωτοξεκίνησε η αγορά μας στο Σκαλί Αγλαντζιάς έχουν αλλάξει πολλά. Χαρακτηριστικά, θυμόμαστε πως ακόμα ο όρος street food ήταν άγνωστος στην Κύπρο και το μόνο κοντινό που υπήρχε σε αυτό ήταν οι κινητές καντίνες που πουλούσαν σάντουιτς έξω από τα γήπεδα και τις συναυλίες. Πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η χώρα μας έχει σοβαρές προτάσεις όσο αφορά το street food και υπάρχουν τόσες πολλές που αναγκαζόμαστε να απορρίπτουμε μερικές.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι νιώθουμε πως έχουμε καταφέρει τον αρχικό μας στόχο, ο οποίος ήταν να προσφέρουμε μια εναλλακτική έξοδο στον κόσμο και να περάσουμε το μήνυμα πως το καλό φαγητό οφείλει να είναι προσβάσιμο σε όλους. Η αγορά μας έχει πλέον καθιερωθεί και οι Λευκωσιάτες την περιμένουν πως και πως – δεν είναι και λίγα τα μηνύματα που λαμβάνουμε μόλις ξεκινήσει να ζεσταίνεται ο καιρός που μας ρωτάνε ‘Πότε;;’.

Συνεπώς, όπως μας έχετε πλέον συνηθίσει, ετοιμαζόμαστε και θα σας περιμένουμε και πάλι στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας πολύ σύντομα.

Το Fork δηλώνει για ακόμα μια χρονιά παρών και πανέτοιμο με παλιούς αγαπημένους και νέους πωλητές αλλά και διάθεση για να γιορτάσει τα 10χρονα του.

Επόμενα ραντεβού: 26 Απριλίου & 10 Μαΐου!

Stay Tuned!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market ), στείλτε email (market@forkcy.com ) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777/ +35796395261.