ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο Kawacom’s στον Άγιο Δομέτιο

WIZ TEAM

Γράφαμε πρόσφατα στο WiZ για την υπέροχη νέα εικόνα των café Kawacom’s, με το νέο κατάστημα στον Άγιο Δομέτιο να μην αποτελεί εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, μέσω ενός πολύ φρέσκου και ντιζαϊνάτου brand idendity, αλλά και ενός νέου concept καταστημάτων αντίστοιχα, το design των café Kawacom’s εκσυγχρονίστηκε απίστευτα.

Λογική αυτή η εξέλιξη, αν αναλογιστούμε ότι ο καφές, όπως και όλα όσα αφορούν στην εστίαση, το φαγητό, το ποτό κλ.π., συγκαταλέγονται σε αυτό που ονομάζουμε μικρές καθημερινές απολαύσεις! Οπότε, εκτός από το ίδιο το προϊόν που έχεις στο ποτήρι ή το πιάτο σου, στη σχέση που θα αναπτύξεις με το εκάστοτε brand καθοριστικό ρόλο παίζουν και παράμετροι όπως η εικόνα και η ταυτότητά του.

Έχοντας αυτό κατά νου, η ομάδα των Kawacom’s έκανε το επόμενο βήμα σε σχέση με την πορεία και την εξέλιξη ενός από τους πλέον αγαπημένους καφέδες στο νησί.

Ακόμα και το ίδιο το όνομα δίνει το στίγμα ενός δυνατού brand που πατά γερά σε ιδανικά και αξίες. Συγκεκριμένα, αν εξαιρέσουμε το Kawa, το πρώτο μισό του ονόματος που είναι η αραβική ονομασία του καφέ, μας μένει το συνθετικό «com», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις λέξεις που αντικατοπτρίζουν το brand: com-fort, com-panion, com-munity, com-mitment.

Και παρότι η αλυσίδα Kawacom’s αλλάζει συνήθειες, ανανεώνοντας τον κατάλογο και την εμφάνισή της, διατηρεί εντούτοις ως σταθερή αξία το ίδιο το χαρμάνι του ποιοτικού καφέ Ipanema Espresso που όλοι έχουμε λατρέψει! Τα Kawacom’s μετρούν σήμερα 22 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο, τα οποία προσφέρουν 100% Arabica καφέ, απευθείας από τη Βραζιλία και τη διάσημη φάρμα καφέ Ipanema.

Όλα όσα περιγράφονται πιο πάνω θα τα βρεις και στο νέο κατάστημα στον Άγιο Δομέτιο, όπου εκτός από καφέ μπορείτε να απολαύσετε επίσης ροφήματα, αλμυρά σνακ, σάντουιτς και γλυκά.

Info
Τηλ. 22270707
Γρηγόρη Αυξεντίου 134Β, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία
Δ-Κ 6.00-19.00