ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η υπέροχη νέα εικόνα των café Kawacom’s

WIZ TEAM

Comfort in every sip.

Η γεύση και η ποιότητα του αγαπημένου σου καφέ Ipanema espresso παραμένουν αναλλοίωτα, στα πολύ ψηλά standards που μας έχουν συνηθίσει. Το μόνο που αλλάζει είναι το design, που πλέον κινείται σε πολύ πιο μοντέρνες γραμμές, αλλά και γενικότερα η εικόνα του brand!

Συγκεκριμένα, το Designcartel Βrand Αgency και το αρχιτεκτονικό γραφείο Dias Architects ενώνουν δυνάμεις, δίνοντάς μας ένα πολύ φρέσκο και ντιζαϊνάτο brand idendity, αλλά και ένα νέο concept καταστημάτων αντίστοιχα, εκσυγχρονίζοντας απίστευτα το design των café Kawacom’s.

Ο καφές, όπως και όλα όσα αφορούν στην εστίαση, το φαγητό, το ποτό κλπ, συγκαταλέγονται σε αυτό που ονομάζουμε μικρές καθημερινές απολαύσεις! Οπότε, εκτός από το ίδιο το προϊόν που έχεις στο ποτήρι ή το πιάτο σου, στη σχέση που θα αναπτύξεις με το εκάστοτε brand καθοριστικό ρόλο παίζουν πάντα παράμετροι όπως η εικόνα και η ταυτότητά του. Έχοντας αυτό κατά νου, η ομάδα των Kawacom’s κάνει το επόμενο βήμα σε σχέση με την πορεία και την εξέλιξη ενός από τους πλέον αγαπημένους καφέδες στο νησί.

Η πλήρως ανανεωμένη εικόνα κινείται σε μίνιμαλ γραμμές, έχει ένα πολύ σύγχρονο πρόσωπο και ταυτίζεται πλήρως με την εποχή μας! Αυτός εξάλλου είναι και ο κύριος στόχος αυτής της δυναμικής αλλαγής, το χτίσιμο δηλαδή μιας πιο ισχυρής και συμπαγούς ταυτότητας.

Ακόμα και το ίδιο το όνομα δίνει το στίγμα ενός δυνατού brand που πατά γερά σε ιδανικά και αξίες με τις οποίες όλοι θέλουμε να πορευόμαστε. Αν εξαιρέσουμε το Kawa, το πρώτο μισό του ονόματος που είναι η αραβική ονομασία του καφέ, μας μένει το συνθετικό «com», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις λέξεις που αντικατοπτρίζουν το brand: com-fort, com-panion, com-munity, com-mitment.

Με μια ολότελα νέα ταυτότητα λοιπόν, η Καwacom’s, η αλυσίδα καφέ που έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές στην Κύπρο, ανυπομονεί να συνεχίσει να μας προσφέρει το ίδιο χαρμάνι Ipanema Espresso καφέ, μέσω μιας ανανεωμένης και πολύ πιο φρέσκιας εικόνας!