ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το No1 εστιατόριο στην Κύπρο ανακοίνωσε τους νέους σεφ του

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Νέος head chef και νέος sous chef στο L’ Atelier Robuchon, το εστιατόριο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των WiZ 50 Best Restaurants.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το WiZ από την Ayia Napa Marina Hospitality Limited, οι υπογραφές έπεσαν ήδη, οπότε οι δύο σεφ πιάνουν άμεσα δουλειά με σκοπό να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών μας σε σχέση με την εμπειρία στο εξαιρετικό L’Atelier Robuchon.

Νέος Head Chef του εστιατορίου είναι ο Ιταλός Fabio Fasano (βλ. φωτο), ο οποίος έρχεται κατ’ ευθείαν από το Λονδίνο και το Le Comptoir Robuchon, όπου μέχρι πρότεινος ήταν head chef, ενώ νέος Sous Chef στο L'Atelier Robuchon είναι ο Ciaran Joseph Gray.


Ο νέος Head Chef Fabio Fasano 


Ο νέος Sous Chef Ciaran Joseph Gray

Τι να πούμε για αυτό το εξαιρετικό από κάθε άποψη εστιατόριο, το οποίο μεταφέρει στην Αγία Νάπα αισθητικά και γευστικά μια πολύ καλή εκδοχή του πρωτότυπου εστιατορίου στο Παρίσι. Άψογο φαγητό, πιάτα εκλεπτυσμένα και τολμηρά, όπου η βαθιά νοστιμιά και η υψηλή τεχνική βαδίζουν πλάι πλάι, υμνώντας το πνεύμα του αείμνηστου σεφ Joel Robuchon.

Η εμπειρία εκεί λοιπόν γίνεται ακόμα πιο δυνατή, με την προσθήκη των δύο νέων σεφ στην ομάδα, με μια κίνηση που φανερώνει ότι ο στόχος των ιδιοκτητών είναι πάντα να προσφέρουν υψηλή γαστρονομία στο πιο ψηλό επίπεδο, με πιάτα αντίστοιχα με αυτά που συνήθως απολαμβάνεις σε κορυφαία μισελενάτα εστιατόρια στο εξωτερικό.

Διάβασε επίσης: Η εμπειρία μας στο Καλύτερο Εστιατόριο της Κύπρου