ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραπέζι στο Maison Anemi με ένα κλικ στο Wiz BookOnline

WIZ TEAM

Κράτηση με ένα κλικ στο εστιατόριο με το παριζιάνικο αμπιάνς και τον πιο μοδάτο κόσμο της Λεμεσού.

Το Maison Anemi, το κομψό all day bristot εντός του Anemi Concept Store, στην παραλιακή της Λεμεσού, υιοθετεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Το Maison Anemi διαθέτει ένα λιτό αλλά περιεκτικό μενού, με νόστιμα πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας και μερικά σπέσιαλ, τα οποία χαρακτηρίζονται από μια σύγχρονη αισθητική και από τις καθαρές γεύσεις. Όλα φτιαγμένα με εποχιακές φρεσκότατες πρώτες ύλες και βιολογικά λαχανικά από ντόπιους παραγωγούς. Η περιεκτική κάρτα κρασιών, τα ωραία κοκτέιλ στη μπάρα και η άψογη εξυπηρέτηση στο σέρβις, συμπληρώνουν την πολύ θετική εικόνα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει.

Στο εστιατόριο θα συναντηθείτε με τον πιο μοδάτο κόσμο της πόλης, αλλά και με εγχώριες διασημότητες. 

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Info
Τηλ. 25812000
Αμαθούντος 28, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
ΤΡ-Σ 10.00-00.00, Κ 10.00-19.00

Κλείστε τραπέζι στο Maison Anemi με ένα κλικ ΕΔΩ