ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

WiZ BookOnline: Δωρεάν υπηρεσία ψηφιοποίησης κρατήσεων και πελατολογίου για εστιατόρια και μπαρ

WIZ TEAM

Το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου, με άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης καταχωρημένους σ’ όλη την Κύπρο, ανακοινώνει την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης “WiZ BookOnline”.

Αν είστε επαγγελματίας εστιάτορας ή λειτουργείτε μπαρ, μπορείτε να λαμβάνετε κρατήσεις από το διαδίκτυο στο κινητό και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και να απαντάτε με ένα click. Μπορείτε να προσθέσετε εσείς κρατήσεις στο ημερολόγιο της επιχείρησής σας και να τις διαχειρίζεστε εύκολα, γρήγορα και σύγχρονα!

Οι αιτήσεις για κράτηση έρχονται στους υπεύθυνους των εστιατορίων μέσω sms ή email ή και τα δύο. Αν κάποια κράτηση γίνει δεκτή αμέσως, η ημέρα και η ώρα της κράτησης προστίθεται στο ημερολόγιο του καταστήματος.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν το Wiz BookOnline είναι:
- Κρατήσεις μέσω διαδικτύου.
- Διαχείριση πελατολογίου.
- Διαχείριση τραπεζιών / σάλας της επιχείρησης.
- Επιβεβαίωση εγκυρότητας πελάτη.
- Προ-παραγγελία φαγητού.
- Επιλογή χώρου φιλοξενίας από τον πελάτη (μέσα έξω).
- Υπηρεσία επιβεβαίωσης της κράτησης.

Με την εγγραφή σας ενεργοποιείται ένας σύνδεσμος στη σελίδα της επιχείρησης στο WiZ Guide, με την ένδειξη “Βook Οnline” και πατώντας, ο πελάτης συμπληρώνει τα στοιχεία του εύκολα και αποστέλλει το αίτημά του προς εσάς. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ο σύνδεσμος αυτός (link) αποστέλλεται στις επιχειρήσεις για να τοποθετηθεί όπου αυτές θελήσουν, σε δικά τους μέσα επικοινωνίας (ιστοσελίδα, Ε-mail, Facebook, Instagram, κ.ά.). Το σύστημα κράτησης δεν αξιοποιείται αποκλειστικά μέσω του WiZ Guide, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και όπου οι επιχειρήσεις το κρίνουν.

Το WiZ BookOnline χρησιμοποιεί για την επαλήθευση των στοιχείων πελάτη σύστημα επιβεβαίωσης στοιχείων κινητού τηλεφώνου με κωδικό μιας χρήσης (One Time Password - OTP), έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα του κινητού και κατά συνέπεια να δημιουργείται το αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας μεταξύ των δύο μερών (πελάτη – επιχείρησης). Επιπλέον, με μήνυμα του WiZ Book Online υπενθυμίζεται στους πελάτες να σέβονται την επιχείρηση που έκαναν την κράτηση, ενημερώνοντάς την τηλεφωνικώς για τυχόν αλλαγές ή ακύρωση.

Στη φόρμα αίτησης για κράτηση υπάρχει προαιρετική δυνατότητα προ-παραγγελίας του φαγητού και επιλογής εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, αλλά και προσθήκης μηνύματος για διατροφικές ή άλλες επισημάνσεις από τους πελάτες.


Διαβάστε περισσότερα ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/