ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Bull n’ Gold: χλιαρές εκτελέσεις σε ένα ωραίο περιβάλλον

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Οι μπιραρίες ή pubs, όπως λέμε εμείς οι αγγλομαθείς, έχουν το δικό τους κοινό που τις επισκέπτεται, αν όχι καθημερινά, σίγουρα όταν υπάρχει κάποιο αθλητικό γεγονός που ελκύει το ενδιαφέρον. Είναι μέρη όπου απολαμβάνεις την μπίρα σου, μιλάς με την παρέα και δοκιμάζεις γεύσεις κατάλληλες για λάτρεις του κρέατος.

Το Bull n’ Gold βρίσκεται σε κεντρική οδό της Λάρνακας. Μια εντυπωσιακή pub με κλασικό αλλά συνάμα μοντέρνο design και γκράφιτι στους τοίχους που αποπνέει street και ποδοσφαιρική διάθεση. Μπορεί να φιλοξενήσει παρέες που θέλουν να απολαύσουν τους αγώνες, οικογένειες που θα περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους αλλά και λάτρεις της μπίρας.

Επισκεφθήκαμε τον χώρο Κυριακή μεσημέρι, αλλά δεν είχε πολύ κόσμο αν και υπήρχαν κάποια ποδοσφαιρικά παιχνίδια την ώρα αυτή. Αφού καθίσαμε στους άνετους καναπέδες, ο σερβιτόρος μάς έφερε το μενού και στη συνέχεια ετοίμασε το τραπέζι βάζοντας τα σουπλά και τα μαχαιροπίρουνα. Στον εκτενή κατάλογό του θα βρείτε brunch, burgers και μπριζόλες, παϊδάκια, επιλογές ζυμαρικών αλλά και platters το share που σίγουρα δεν θα έπρεπε να λείπουν από το μενού.

Αφού επιλέξαμε τα ποτά και τα φαγητά μας, απολαύσαμε την ώρα μας συζητώντας μέχρι να αρχίσουν να έρχονται τα πιάτα που διαλέξαμε. Στο τραπέζι ξεκίνησαν να έρχονται πρώτα τα burgers και έπειτα οι μπριζόλες.

Οι εκτελέσεις τόσο της μπριζόλας όσο και των burgers ήταν «χλιαρές», δηλαδή δεν μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερές τους στιγμές. Οι μπριζόλες ήταν μαριναρισμένες και περισσότερο ψημένες από το κανονικό. Από την άλλη, αν και τα burgers ήταν ζουμερά, η σος που χρησιμοποίησαν υπερίσχυε της γεύσης του κρέατος και σου έμενε αρκετά έντονη στο τέλος. Οι συνοδευτικές πατάτες, αν και φρεσκοκομμένες και τηγανισμένες, ήταν αρκετά λαδερές.

Τώρα, όσον αφορά την εξυπηρέτηση, θα έλεγα πως είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, όμως χρειάζεται ακόμη λίγη δουλειά. O λογαριασμός ανήλθε στα 80 ευρώ περίπου για 4 άτομα μαζί με αναψυκτικά και μπίρες.