ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαγωνισμός 50 BEST EXPERIENCE

WIZ TEAM

Ο Deejay Radio και ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης Wiz Guide σάς κάνουν το τραπέζι σε ένα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου, όπως αυτά αναδείχτηκαν μέσα από τα βραβεία «WiZ 50 Best Restaurants 2023».

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη: WIZ, Ονοματεπώνυμο, Πόλη και Ηλικία (Χρέωση €0,10 ανά μήνυμα).

Ακολούθως, θα πρέπει να διαλέξετε το εστιατόριο που θέλετε να επισκεφθείτε μέσα από τη λίστα “WiZ 50 BEST” του 2023 και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Κάθε Παρασκευή θα κληρώνεται και ένας τυχερός ακροατής μέχρι το τέλος Μαρτίου (σύνολο 4 νικητές).

Ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης WiZ GUIDE διοργάνωσε για 2η χρονιά φέτος τον θεσμό 50 BEST Restaurants, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη χαρτογράφηση της ανερχόμενης γαστρονομίας στην Κύπρο.

Δώδεκα επώνυμοι κριτές από Κύπρο και Ελλάδα δοκίμασαν, ανώνυμα και απροειδοποίητα, εκατοντάδες πιάτα και βαθμολόγησαν με σταθερά κριτήρια, δημιουργώντας την απόλυτη λίστα των 50 καλύτερων κυπριακών εστιατορίων για το 2023! Τα κριτήρια είναι βασισμένα σε αντίστοιχους κορυφαίους θεσμούς του εξωτερικού.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία των WiZ 50 Best Restaurants κερασμένη από εμάς!

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deejay Radio 93,5 (@deejayradio_cyprus)