ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλοι οι δυνατοί λόγοι για μια κράτηση στο Sonhe μέσω του WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Το δημοφιλές all day bar restaurant, Sonhe Restobar, στο κέντρο της Λευκωσίας έχει υιοθετήσει την υπηρεσία διαχείρησης κρατήσεων του WiZ.

Στο πολύ κομψό μαγαζί, στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας: από το πρωί για brunch, το μεσημέρι για lunch, ενώ από το απόγευμα ο κόσμος απολαμβάνει κοκτέιλ, κρασί, αλλά και dinner, μέσω ενός μενού με meditterranean fusion κατεύθυνση.

Αυτό το διάστημα λανσάρεται για τα μεσημέρια ένα πολύ special lunch menu, ειδικά για όσους κινούνται ή εργάζονται στο κέντρο και όχι μόνο!

Από το εξαιρετικό και για όλα τα γούστα μενού του Sonhe πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάστε gnocchi, lamb rack, αλλά και την crème brulee, συνοδεύοντας με ένα από τα 30 κοκτέιλ ή με καλό κρασί.

Σε σχέση με τη ψαγμένη μουσική που παίζει στο μαγαζί, εκτός από τα ρετρό, jazz, funky ακούσματα που κατακλύζουν μονίμως τον χώρο, το Sonhe συχνά φιλοξενεί DJs αλλά και live. Αυτή την περίοδο για παράδειγμα, τα Σάββατα προτείνουν ωραία χορευτική μουσική με τον παραγωγό του Deejay 93.5, Anthony 642. Ενώ στις 26 Απριλίου στο Sonhe θα τραγουδήσει η Eleonora La Luna.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Κλείστε τραπέζι στο Sonhe Restobar με ένα κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Άλλα δώδεκα εστιατόρια υιοθέτησαν την υπηρεσία WiZ BookOnline