ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλα δώδεκα εστιατόρια υιοθέτησαν την υπηρεσία WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Διπλάσιος ο αριθμός των κρατήσεων σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο!

Όπως ήδη γνωρίζετε, το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου, με περισσότερους από 2000 χώρους καταχωρημένους σ’ όλη την Κύπρο, διαθέτει τη δική του υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, το «WiZ BookOnline».

Μέσω του WiZ BookOnline, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης στην Κύπρο, μπορούμε πανεύκολα με ένα κλικ να κάνουμε κράτηση στον χώρο εστίασης ή διασκέδασης από το κινητό, λαμβάνοντας σε μήνυμα τις πληροφορίες της κράτησής μας. Στη φόρμα αίτησης για κράτηση υπάρχει μάλιστα δυνατότητα επιλογής εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, αλλά και προσθήκης μηνύματος για διατροφικές ή άλλες επισημάνσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την περίοδο από 13 Φεβρουαρίου μέχρι 13 Μαρτίου 2024 (ένας μήνας) έχουν γίνει μέσω του WiZ BookOnline 378 κρατήσεις στα εστιατόρια που είναι συμβεβλημένα με την υπηρεσία του WiZ, στέλνοντας συνολικά 931 άτομα στα εν λόγω εστιατόρια, ενώ στην αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαν γίνει 192 κρατήσεις με 502 άτομα. Οι αριθμοί από μόνοι τους φανερώνουν την αυξημένη ανάγκη των πελατών αλλά και των εστιατορίων για ψηφιακή μετάβαση.

Πιο κάτω η λίστα με τα 12 εστιατόρια που υιοθέτησαν πρόσφατα την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων WiZ BookOnline.

Kuzuba

Ένα εστιατόριο που έχει πυξίδα την ποιότητα, προτείνει μια κουζίνα με γεύσεις της κυπριακής και μεσογειακής κουζίνας, ποντάρει στην εποχικότητα και αναδεικνύει την πρώτη ύλη. Μετουσιώνει την παράδοση σε κάτι ουσιαστικό με γερές βάσεις, δημιουργεί συνεργασίες με μικροπαραγωγούς και στα πιάτα θα βρεις φρέσκα και ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα. Φιλική εξυπηρέτηση με γνώσεις για τα πιάτα, ενημερωμένη λίστα κρασιών με ευρωπαϊκές ετικέτες και διαλεκτές κυπριακές, ζιβανίες και νόστιμα κοκτέιλ.

Κλείστε τραπέζι στο Kuzuba με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Maison Anemi

Κομψό all day bristot εντός του Anemi Concept Store, στην παραλιακή της Λεμεσού. Το Maison Anemi διαθέτει ένα λιτό αλλά περιεκτικό μενού, με νόστιμα πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας και μερικά σπέσιαλ, τα οποία χαρακτηρίζονται από μια σύγχρονη αισθητική και από τις καθαρές γεύσεις. Η περιεκτική κάρτα κρασιών, τα ωραία κοκτέιλ στη μπάρα και η άψογη εξυπηρέτηση στο σέρβις, συμπληρώνουν την πολύ θετική εικόνα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει.

Κλείστε τραπέζι στο Maison Anemi με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Noesis

Το all day lounge bar-εστιατόριο στο διατηρητέο κτίσμα με την ανοικτή βεράντα, ήταν μια από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις του 2023 στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας. Νόστιμα to share πιάτα από τον executive σεφ Ανδρέα Ανδρέου που επιμελήθηκε το μενού, μυρίζουν Μεσόγειο με μια δόση σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με τεχνικές που αναδεικνύουν τις καλές πρώτες ύλες. Πιάτα που συνδυάζονται άψογα με μια ενημερωμένη κάρτα κρασιών από τον κυπριακό και τον διεθνή αμπελώνα και με signature κοκτέιλ.

Κλείστε τραπέζι στο Noesis με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Τοπικά Meze Bar

Βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και συνδυάζει απροσδόκητα το παραδοσιακό με το νέο, σε μια κουζίνα με μεσογειακό προσανατολισμό και κυπριακό twist. Εδώ θα απολαύσετε νόστιμα πιάτα (ψάρι και κρέας), με ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές και vegan επιλογές, αρμονία στις γεύσεις, με εξαιρετικές πρώτες ύλες, φρέσκα τοπικά προϊόντα και βιολογικά με ονομασία προέλευσης. Πιάτα που συνδυάζονται με μια εκτενή λίστα κρασιών από κυπριακές και ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέροντα κοκτέιλ.

Κλείστε τραπέζι στο Τοπικά Meze Bar με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Esobga

Η ταβέρνα του Συνδέσμου Αποφοίτων του English School, σε μια εξαιρετική και καταπράσινη τοποθεσία στο πάρκο Αγίου Δημητρίου. Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει νόστιμους κυπριακούς μεζέδες, με φρέσκα υλικά και καθαρές γεύσεις. Διάσημο το χοιρινό σουβλάκι, από τα καλύτερα της πόλης. Χάρμα ιδέσθαι το καλοκαίρι στην πράσινη αυλή του.

Κλείστε τραπέζι στο Esobga με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Αίθριον

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά αρχοντικά κτήρια της Λάρνακας, κοντά στις Φοινικούδες, θα πάτε για κυπριακές γεύσεις, ορισμένα πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, αλλά και πρόγευμα-brunch. Θα λατρέψετε την όμορφη εσωτερική αυλή, αλλά και τις βραδιές ζωντανής μουσικής που διοργανώνει κάποιες μέρες της βδομάδας, με λαϊκά και ρεμπέτικα άσματα.

Κλείστε τραπέζι στο Αίθριον με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Πυξίδα

Από τα classic εστιατόρια της Λευκωσίας για ψάρι σε ένα αρχοντικό, με vintage αισθητική, επενδύει αποτελεσματικά στις καλές και δυσεύρετες θαλασσινές πρώτες ύλες. Φρέσκα ψάρια, μαλάκια και οστρακοειδή, μαεστρία στη σχάρα και στο τηγάνι, εξαιρετική ψαρόσουπα, με το φιλόξενο πνεύμα των old fashioned σερβιτόρων. Ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον διεθνή, ελληνικό και κυπριακό αμπελώνα. Σταθερό meeting point πολιτικών και επιχειρηματιών το μεσημέρι.

Κλείστε τραπέζι στην Πυξίδα με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Ταβερνάκι ο Φίλιππος

Ένα ταβερνάκι που διατηρεί ατόφια την υφή του παλιού μαγαζιού, ένα μαγαζί οικείο και φιλόξενο. Μερακλίδικη κατάσταση με νόστιμους κυπριακούς μεζέδες, μαστοριά στη σχάρα, καθαρές γεύσεις με διαλεγμένες πρώτες ύλες και φρέσκα προϊόντα εποχής. Εξαιρετικό το αρνίσιο σουβλάκι, λουκούμι το οφτό κλέφτικο στον ξυλόφουρνο. Στον Φίλιππο θα δείτε οικογένειες, φίλους και νεαρόκοσμος, λόγω και των καλών τιμών.

Κλείστε τραπέζι στο Ταβερνάκι ο Φίλιππος με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Ευωχία

Το εστιατόριο στο κέντρο που είναι πολύ δημοφιλές για το μπουφέ του και μαζεύει κόσμο για business lunch και συχνά διοργανώνει ωραία events (εταιρικά και μη). Με ωραία αισθητική και άνεση χώρου, κρατάει την ποιότητά του, με σήμα κατατεθέν το «all you can eat buffet» από μεσογειακή και κυπριακή κουζίνα. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, καλή εξυπηρέτηση και βολική τοποθεσία, το εστιατόριο αγαπά τις εκδηλώσεις. Ανήκει στον όμιλο Ναβαρίνο (Ναβαρίνο, Εστιάδες, Ευωχία, Προσήλιο).

Κλείστε τραπέζι στην Ευωχία με ένα κλικ ΕΔΩ

 

The Garrison Bar & Grill

Ένα στέκι που συνδυάζει καλό φαγητό και ποτό. Με όνομα και περιβάλλον επηρεασμένο από τη σειρά Peaky Blinders, στο The Garrison Grill μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες από 70 διαφορετικές ετικέτες μπίρας, καθώς και ποικιλίες από ρούμι, gin, τεκίλα κ.λπ. Επίσης, εδώ θα βρείτε παλαιωμένα κοκτέιλ σε βαρέλια. Η κουζίνα προσφέρει πιάτα στη σχάρα, όπως burgers και μπριζόλες που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο. Ένας χώρος κατάλληλος για να παρακολουθήσετε διάφορα αθλητικά events, αφού διαθέτει και οθόνες υψηλής ευκρίνειας.
Κλείστε τραπέζι στο The Garisson Bar & Grill με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Μελίρρυτον

Στο αγαπημένο γλυκοπωλείο θα απολαύσεις γαλακτομπούρεκο με βελούδινη κρέμα, μπακλαβά και καταΐφι με τραγανό φύλλο και ελαφρύ σιρόπι, καρυδόπιτα, λεμονόπιτα και μια απίθανη σοκολατόπιτα που λιώνει στο στόμα. Θα βρεις και ωραιότατες τυρόπιτες, σπανακόπιτες και μπουγάτσα με χειροποίητο φύλλο. Τα συνοδεύεις με καφέ, τσάι ή χυμό, παίρνεις και για το σπίτι. Σύντομα και με brunch στο μενού.

Κλείστε τραπέζι στο Μελίρρυτον με ένα κλικ ΕΔΩ



Black Brick

All day venue στο οποίο μπορείς να πας από το πρωί για καφέ (έχουν τι δικό τους blend) ή brunch, μπορείς όμως να πας και το μεσημέρι ή το βράδυ για ένα απολαυστικό και άκρως χορταστικό γεύμα ή δείπνο (επιλέγοντας μέσα από ένα πλούσιο μενού). Ακόμα και για να δεις τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας, απολαμβάνοντας μια από τις 17 διαφορετικές μπύρες (8 σε draught). Προσφέρει επίσης signature cocktails και κρασί.

Κλείστε τραπέζι στο Black Brick με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/