ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιο θα είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του σεφ Chris Theophanous

WIZ TEAM

Έπειτα από 4,5 χρόνια στην κουζίνα του εστιατορίου The Polo Bar & Restaurant, ως executive chef του Alasia Boutique Hotel, ο Chris Theophanous ανακοινώνει με μια ανάρτησή του ότι η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το τέλος ενός απίστευτου κεφαλαίου, γεμάτο χαρά, επιτυχία και αμέτρητα επιτεύγματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στα πρόσφατα WiZ 50 Best Restaurants το εστιατόριο The Polo κατέκτησε την πολύ τιμητική 6η θέση.

Αυτή, φυσικά, δεν ήταν η μοναδική επιτυχία για το εστιατόριο και τον ταλαντούχο Κύπριο σεφ, μιας και τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει πολλά σε επίπεδο διακρίσεων και συνεργασιών με διεθνούς εμβέλειας βραβευμένους σεφ που είχαν έρθει στην Κύπρο για four hands ή six hands dinners.

Με τον σεφ Chris Theophanous μάλιστα είχαμε συναντηθεί στον χώρο του Polo λίγες βδομάδες πριν τη βράβευση στα WiZ 50 Best Restaurants, όπου κάναμε μια ωραία κουβέντα μέσα στην κουζίνα αλλά και τη σάλα του εστιατορίου.

Μένει τώρα να μάθουμε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, αλλά και ποιος θα αναλάβει τα ηνία ως exevutive chef στο Alasia Boutique Hotel.

Πιο κάτω αυτούσια η σημερινή του ανάρτηση του:

«Η σημερινή μέρα, έπειτα από 4,5 χρόνια, σηματοδοτεί το τέλος ενός απίστευτου κεφαλαίου, γεμάτο χαρά, επιτυχία και αμέτρητα επιτεύγματα.

Καθώς αποχαιρετώ, θέλω να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη και τη βαθύτατη εκτίμηση μου σε όλη την οικογένεια και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Alasia για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη σας από την πρώτη μέρα.

Μαζί, έχουμε καταφέρει τόσα πολλά, από την απόκτηση βραβείων κύρους μέχρι τη δημιουργία όμορφων συνεργασιών και τη φιλοξενία αξέχαστων εκδηλώσεων. Αλλά, πάνω απ’ όλα, γίναμε μάρτυρες και συμμεριζόμαστε την ευτυχία των φιλοξενούμενών μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εξαιρετική ομάδα της κουζίνας μου. Χωρίς την αφοσίωσή τους, τις δεξιότητες και τη δέσμευσή τους, δεν θα μπορούσα να καταφέρω αυτό που κάναμε. Το πάθος και το ταλέντο τους ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τις γαστρονομικές δημιουργίες μας και είμαι για πάντα ευγνώμων για την υποστήριξή τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα του σέρβις για τις ακούραστες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους. Η δέσμευσή τους να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και να δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Η σκληρή δουλειά και ο επαγγελματισμός τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη συλλογική μας επιτυχία.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλοξενούμενούς μας που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι. Η παρουσία σας, τα σχόλιά σας και η υποστήριξή σας έχουν τροφοδοτήσει το πάθος μου και μου έχουν δώσει τη δύναμη και την έμπνευση να εξελίσσομαι συνεχώς ως σεφ. Η ικανοποίηση και η χαρά σας ήταν η απόλυτη ανταμοιβή μου. Καθώς προχωρώ, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το γαστρονομικό μου ταξίδι δεν τελειώνει εδώ.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που συμμετείχατε σε αυτό το απίστευτο ταξίδι. Η υποστήριξή σας και η πίστη σας σε μένα σημαίνουν πολλά για μένα. Είμαι ευγνώμων για τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και ανυπομονώ να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον».