ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το The Polo Bar Restaurant αποχαιρετά τον σεφ του

WIZ TEAM

Με ένα ωραίο βίντεο, το No6 Καλύτερο Εστιατόριο της Κύπρου τιμά τον πρώην head chef του, Chris Theophanous, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι η συνεργασία του με το Polo τελειώνει έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια.

«Chris Theofanous, καθώς ξεκινάς ένα νέο ταξίδι, εκφράζουμε την πιο ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε τα τελευταία 5 χρόνια και σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι κι αν κάνεις στο μέλλον», αναφέρει η λεζάντα η οποία συνοδεύει το σχετικό βίντεο.


Υπενθυμίζουμε ότι με τον Chris στα ηνία της κουζίνας του, το The Polo Bar Restaurant κατάφερε πολλά πράγματα σε επίπεδο διακρίσεων και συνεργασιών με διεθνούς εμβέλειας βραβευμένους σεφ οι οποίοι είχαν έρθει στην Κύπρο για four hands ή six hands dinners. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές διακρίσεις ήταν φυσικά και η φετινή πολύ τιμητική 6η θέση στα WiZ 50 Best Restaurants!

Αυτό που μένει τώρα να μάθουμε είναι το όνομα του σεφ ο οποίος θα αναλάβει το πολύ απαιτητικό πόστο του exevutive chef στο Alasia Boutique Hotel και στο Polo Bar Restaurant, μιας και οι προσδοκίες του κόσμου ήταν ανέκαθεν ψηλές από το εν λόγω εστιατόριο που τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη στη γαστρονομική σκηνή του νησιού.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τη συνέντευξη που είχαμε κάνει στον χώρο του Polo μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wiz Guide (@wiz_guide)