ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραπέζι στην Πυξίδα με ένα κλικ στο WiZ Book Online

WIZ TEAM

Κράτηση με ένα κλικ σε ένα από τα top εστιατόρια για ψάρι στη Λευκωσία και ένα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια στην Κύπρο.

Η Πυξίδα υιοθετεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Από τα classic εστιατόρια της Λευκωσίας για ψάρι σε ένα αρχοντικό, με vintage αισθητική, επενδύει αποτελεσματικά στις καλές και δυσεύρετες θαλασσινές πρώτες ύλες.

Φρέσκα ψάρια, μαλάκια και οστρακοειδή, μαεστρία στη σχάρα και στο τηγάνι, εξαιρετική ψαρόσουπα, με το φιλόξενο πνεύμα των old fashioned σερβιτόρων. Ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον διεθνή, ελληνικό και κυπριακό αμπελώνα. Σταθερό meeting point πολιτικών και επιχειρηματιών το μεσημέρι.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Info
Τηλ. 22445636
Μενάνδρου 5, Λευκωσία
ΔΕΥ-ΚΥΡ 12.30-15.00, 19.30-23.00

Κάντε κράτηση στην Πυξίδα με ένα κλικ ΕΔΩ, στο Book Online.